Πόσο ερωτική είσαι; Το αποκαλύπτουν τα εσώρουχα σου!

Εσύ μπορεί να ξέρεις πως φέρεσαι σε πριβέ καταστάσεις…αλλά η επιλογή των εσωρούχων σου το μαρτυρά επίσης…και μάλιστα με αποδεικτικά στοιχεία

Όπως διαβάζουμε στο pasmina.gr, η έρευνα για το χρώμα που επιλέγουν οι γυναίκες για τα εσώρουχα τους έγινε στην Μεγάλη Βρετανία και είχε επικεφαλής την ψυχολόγο Ντόνα Ντόνσον, η οποία ανέλυσε στοιχεία από επιμέρους έρευνα που είχε γίνει σε γνωστή αλυσίδα εσωρούχων για τις προτιμήσεις των γυναικών σε ρούχα, εσώρουχα και υποδήματα.

Η δρ. Ντόνσον διαπίστωσε πως το 72% των γυναικών προτιμάει τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και εσώρουχα που είναι σχεδόν διαφανή και έχουν ελαφρό χρωματισμό. Αυτές οι δύο κατηγορίες εσωρούχων εμφάνισαν αύξηση στις πωλήσεις του πολυκαταστήματος σε ποσοστό 38% σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, το χρώμα που επιλέγει μία γυναίκα στα εσώρουχα της αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της, σχετικά με την ερωτική διάθεση και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Στο χρώμα του δέρματος

ΔΕΡΜΑ

Οι γυναίκες που τα φοράνε έχουν προσωπικότητες χαλαρές, αυθεντικές, είναι προσγειωμένες και «ανοιχτά βιβλία». Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

«Ζεστά» χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο)

ΠΟΡΤΟΚ

Οι γυναίκες που φοράνε εσώρουχα με τέτοιου είδους χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο), θέλουν να δημιουργούν συναισθήματα έξαψης και ζωντάνιας όπως επίσης και να μπορούν να αυξήσουν στον άλλο την πίεση του αίματος, την αύξηση των καρδιακών παλμών και του ρυθμού της αναπνοής.
Έντονο κόκκινο

ΚΟΚΚΙΝΟ

Αποκαλύπτει μία προσωπικότητα παθιασμένη, με ελαφρά τάση προς το μελόδραμα και την υπερβολή, δραστήρια που ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει.

Ροζ

ΡΟΖ

Υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο «θηλυκές», αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.

Μαύρο

ΜΑΥΡΟ

Όσες φοράνε μαύρα εσώρουχα είναι αυτοδύναμες, με ισχυρή προσωπικότητα που δεν διστάζουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα ενώ είναι ανοιχτές σε νέες ιδέες και πειραματισμούς.

Λευκό

ΛΕΥΚΟΟΟΟΟΟΟ

Φανερώνει μία γυναίκα που είναι αθώα αλλά «ανοιχτή» σε προτάσεις που αφορούν το σεξ και τις σχέσεις. Το λευκό, το επιλέγουν γυναίκες που είναι πρόθυμες να μάθουν νέα πράγματα στο σεξ.

Η εταιρεία Jokers Underwear ιδρύθηκε το 1980. Το κύριο αντικείμενό της είναι η κατασκευή αντρικών και γυναικείων εσωρούχων. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της χονδρικής, σήμερα έχει επεκταθεί προσφέροντάς σας ποιοτικές επιλογές όσων αφορά παιδικά/εφηβικά εσώρουχα, πιζάμες, κάλτσες και ότι άλλο εξασφαλίζει την άνεση εντός και… εκτός σπιτιού.

Η κυριότερη μέριμνά μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην 100% βαμβακερή σύνθεσή τους όσο και στην Ελληνική προέλευση. Παράλληλα γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι «ελκυστικές» εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των συνεργατών μας.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει εγκαταστάσεις στην Αττική, αλλά το δίκτυο πελατών μας εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα όπως και σε Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία κ.α). Η άμεση, σωστή και ευέλικτη εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητά μας και χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά του εσωρούχου.

Αν η ποιότητα σε συνδυασμό με τη «σωστή» τιμή είναι αυτό που αναζητάτε, η Jokers Underwear είναι ο συνεργάτης που σας ταιριάζει.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 5 & Βασιλέως Βουλγαροκτόνου 22, Χαϊδάρι

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 5314080

Share |