Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η απάντηση στον Γιάννη Ζουγανέλη και τα "καρφιά" για τον Πάνο Μουζουράκη

Απάντηση στον Γιάννη Ζουγανέλη και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους λόγω της δήλωσης ότι «η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι υπερεκτιμημένη», έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο μουσικός παραγωγός μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» , δήλωσε:

«Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη ήταν πολύ συμπαθητική, λίγο αναμενόμενη, λίγο κλισέ, σεβαστό. Θέλω απλά να τονίσω ότι δεν είπα κάτι κακό. Είπα απλά ότι κατά την άποψή μου είναι λίγο υπερεκτιμημένη. Δεν μπορείς να πεις κανέναν άνθρωπο “τίποτα”. Μου φάνηκε υπερβολικά επιθετικός ο τόνος των δηλώσεων του Γιάννη Ζουγανέλη. Σοκαρίστηκα κι εγώ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια τον Γιάννη,δεν θέλησα να ξεκατινιαστώ. Καλώς ή κακώς, υπήρξα νούμερο ένα στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ειδικά η γενιά του Γιάννη Ζουγανέλη το ξέρει. Όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού στα ’90s και τα ’00s σε δύο ανθρώπους πήγαιναν στο ραδιόφωνο, στη Ναταλία Γερμανού και σε μένα. Κι αυτό το ξέρει ο Γιάννης, γιατί είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, 2 ή 3 φορές. Βέβαια δικαιολογώ ότι είναι ιερή η σχέση ενός πατέρα με το παιδί του. Λυπάμαι αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η συμπεριφορά δεν παύει να με έχει ξαφνιάσει. Αν τον πετύχαινα κάπου δεν νομίζω ότι θα έπεφτα στην αγκαλιά του, δεν βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα».

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τον Πάνο Μουζουράκη και πως «δεν μου αρέσει ο Πάνος Μουζουράκης. Σε επίπεδο καλλιτεχνικό, η ιστορία γράφεται με τα τραγούδια. Δεν βλέπω να γράφει ιστορία με τα τραγούδια. Δεν βλέπω τίποτα σημαντικό εκτός από το να πάρει ένα από τα σημαντικότερα γαλλικά τραγούδια όλων των εποχών, το “Padam Padam” και να το καταστρέψει, να το κάνει αυτό το έκτρωμα, το “Madame Madame”».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Share |