Πως σχολίασαν Ρουβάς και Θεοφάνους την αποχώρηση Λεβέντη, στο Live του X-Factor;

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λεβέντης βρέθηκε τελικά στο Live του X-Factor. Ο τέως διευθυντής του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε κανονικά στη θέση του κριτή και ουδέν σχόλιον, από κανέναν! Γιώργος, Σάκης και οι υπόλοιποι κριτές προχώρησαν κανονικά στην εκπομπή χωρίς καμία αναφορά, και υποννοούμενο.

Μετά την εμφάνιση του πρώτου παίχτη του Γιώργου Λεβέντη ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε να ''πετάξει'' ένα υπονοούμενο: «Κυρίες και κύριοι, σήμερα μαζί μας είναι και ο Γιώργος Λεβέντης! Ένα χειροκρότημα παρακαλώ». Σε αυτό ''πάτησε'' ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζοντας:«Είναι ο μόνος από το “X-Factor” που θα κάνει σίγουρα διεθνή καριέρα». Ενώ ο Σάκης πρόσθεσε: «Έχει κάνει διεθνή καριέρα ήδη. Και συνεχίζει!». Ο Γιώργος Λεβέντης παρακολουθούσε αμέτοχος αυτό τον διάλογο, λέγοντας στο τέλος ένα ευχαριστώ!

Αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε κι άλλος ένας παίκτης της ομάδας των αγοριών 16-24, ο Δημήτρης. Όταν τελείωσε το κομμάτι του, ο Γιώργος Θεοφάνους, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λεβέντη, είπε: «Σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι ήταν αυτό. Τι σήμαινε; Ότι δεν θα είσαι εδώ την άλλη εβδομάδα;», ενώ ο δεύτερος του απάντησε: «Εγώ θα είμαι εδώ την άλλη εβδομάδα Γιώργο!».

Το show συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο σχετικά με το θέμα, αλλά με τις γνωστές διαφωνίες της κριτικής επιτροπής.

Νωρίτερα το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία. «Ο Γιώργος έκανε εξαιρετική δουλειά και μαζί με την ομάδα του ενίσχυσαν σημαντικά τον ΑΝΤ1 TV και οδήγησαν το κανάλι σε νέες επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι φίλος και πολύτιμος συνεργάτης.», δήλωσε ο Θοδωρής Κυριακού.

Ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να καταθέσει την παραίτησή του, προκειμένου να δεχτεί μία πρόταση συνεργασίας που είχε απο το εξωτερικό και συγκεκριμένα απο το Λονδίνο και από τον Σάιμον Κόουελ !

«Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνωα Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα.», είναι ένα κομμάτι από την ανακοίνωση της παραίτησής του.

Share |