Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις πανάδες του ήλιου στο πρόσωπο;

Πρόκειται για ένα κλασσικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κυρίως κατά την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, και ιδιαίτερα όσοι έχουμε λευκή επιδερμίδα. Οι πανάδες είναι μελαγχρωματικές κηλίδες του δέρματος,  που εμφανίζονται κυρίως σε πρόσωπο, ώμους, ντεκολτέ και χέρια, που είναι πιο συχνά εκτεθειμένα στον ήλιο. Όσο περνάει ο χρόνος και η έκθεση στον ήλιο γίνεται εντονότερη, τόσες περισσότερες καφέ κηλίδες θα δημιουργούνται.

Δυστυχώς οι κρέμες, όσο συχνά και αν τις χρησιμοποιείτε δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Θα λέγαμε, ότι οι καλές κρέμες – κυρίως οι αντηλιακές – είναι σύμμαχοί μας για την πρόληψη των πανάδων και όχι για τη θεραπεία.  Πλέον όμως υπάρχει ένας άκρως αποτελεσματικός - και οικονομικός - τρόπος να τις εξαφανίσουμε, πάντα με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα το Fractional Laser!

Πρόκειται ένα από τα πιο πρωτοποριακά laser της σύγχρονης Ιατρικής Κοσμετολογίας. Πραγματοποιεί ορατή ανανέωση του δέρματος, αφαιρώντας την επιφανειακή μελανίνη της επιδερμίδας. Έτσι, εξαφανίζει όχι μόνο τις πανάδες, αλλά και μικρές ρυτίδες, τις κηλίδες σε χέρια, πρόσωπο και ντεκολτέ, τις ουλές ακμής κ.α. Οι χρήση λοιπόν του Fractional Laser ξεκινά από την απλή ανανέωση της επιδερμίδας, ώστε να φύγει η θαμπάδα και η κούραση, μέχρι την οριστική εξαφάνιση οποιασδήποτε κηλίδας του δέρματος. Και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, χωρίς φυσικά καθόλου πόνο ή ταλαιπωρία! 

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic (ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΗΦΙΣΙΑ www.medicosmetic.gr )

Share |