Πως επέλεξε η Τζένη Θεωνά το όνομα του γιου της, Αρίωνα

Την Τζένη Θεωνά είδαμε στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το 7,5 μηνών μωράκι της ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που επέλεξαν με τον σύντροφο της, Δήμο Αναστασιάδη να του δώσουν το όνομα Αρίωνας.

“Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας” ανέφερε χαρακτηριστικά η τζένη Θεωνά στον αέρα του ΑΝΤ1.

“Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους” σημείωσε, επίσης, η όμορφη ηθοποιός προσθέτοντας: “Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά”.

“Δούλευα μέχρι 9 μηνών, ήμουν τυχερή” δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζένη Θεωνά. “Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπόρεσα αυτούς τους μήνες να κάτσω με το μωρό. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα αυτή την πολυτέλεια. Να παίρνω το μωρό, να το θηλάζω ανά πάσα στιγμή. Δεν ταλαιπωρήθηκα και του αφιερώθηκα. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση”.

Share |