Ποιους υποδέχεται αυτό το "Βράδυ" ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Γεμάτο αποκαλύψεις, καυστικά σχόλια, γέλιο και πολύ μουσική, υπόσχεται ο Πέτρος Κωστόπουλος πως θα είναι αυτό το "Βράδυ" Παρασκευής ! Ο γνωστός δημοσιογράφος φοράει τα... γιορτινά του και υποδέχεται στο πλατό του ΑΝΤ1, δύο εντελώς διαφορετικές, το ίδιο ,όμως, ανατρεπτικές (ο καθένας με τον τρόπο του...) παρουσίες !

Αρχικά ,λοιπόν, τον Πέτρο επισκέπτεται ο Πάνος Μουζουράκης και μιλάει για όλα! Γιατί γεννήθηκε στη Ζυρίχη και γιατί θεωρεί τον εαυτό του “προϊόν προξενιού”; Με ποιο τρόπο στην εφηβεία προσέγγιζε τα κορίτσια και τι θυμάται από τον πρώτο του έρωτα; Ακόμα, τι κοινό έχει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ με την πρώτη του κιθάρα και τι τον εκνευρίζει περισσότερο στη Μαρία Σολωμού; Πριν μας καληνυχτίσει ο Πάνος Μουζουράκης, τραγουδάει με τον δικό του τρόπο το “My Way” κι εμείς τον απολαμβάνουμε!

Στην συνέχεια ; Τη σκυτάλη παίρνει η Φωτεινή Πιπιλή και μας αποκαλύπτει τις αιτίες που την οδήγησαν στο διαζύγιο. Απαντάει στο αν θα έκανε τηλεοπτικό comeback και εξηγεί πώς ο ΑΝΤ1 συνδέεται με τη μεγαλύτερή της επιτυχία. Ποιο πιστεύει πως θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα και πώς θα αντιμετώπιζε μια ακραία αποδοκιμασία; Γιατί ξεκίνησε την καριέρα της με το όνομα Φωτεινή Ανδρέου; Τέλος, με ποιον τρόπο μας παρουσιάζει ο Πέτρος τους λόγους που τη θεωρεί «πολύφερνη νύφη»;
Share |