Ποιος διάσημος ηθοποιός βγαίνει γυμνός στην σκηνή;


Χωρίς φύλλο συκής θα εμφανιστεί στη σκηνή του "Παλλάς" ο πανέμορφος ζεν πρεμιέ για τις ανάγκες του έργου του Κώστα Ταχτζή "Το τρίτο στεφάνι", που θα επαναληφθεί από τις 23 του μήνα σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο 'Παλλάς". Το έργο παίχτηκε πριν από δύο χρόνια με τεράστια επιτυχία από το Εθνικό Θέατρο και σήμερα επανέχρεται σε συμπαραγωγή με την Ελληνική Θεαμάτων.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, σύμφωνα με την Espresso, ήταν προσωπική επιλογή του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος του δίνει την ευκαιρία να παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως η Νένα Μεντή, η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Γιάννης Στάνκογλου, και αυτό γιατί πιστεύει στο ταλέντο του. Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, από την πλευρά, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να χτίσει τον δικό του μύθο στον χώρο.

Αυτή την περίοδο ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρίσκεται με το ένα πόδι στην σκηνή για τις αντατικές πρόβες στο "Τρίτο στεφάνι" και με το άλλο στα πλατό, αφού θα κάνει ένα γκεστ στην καθημερινή σειρά του Mega "Τα μυστικά της Εδέμ".


Share |