Ποιον διάσημο "τρέλανε" με τις κινήσεις της η όμορφη oriental χορεύτρια;

Ο διάσημος και... κούκλος Έλληνας μιλάει στην κάμερα για τους έρωτες της ζωής του και... αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με τον Τρύφωνα, αλλά "τα βλέπει όλα" όταν εισβάλλει στο πλατό η σέξι χορεύτρια...

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν "Βράδυ" και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, "συλλαμβάνοντας" τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ! Όλα τα παραπάνω, έχουν "κερδίσει" σημαντικά το ενδιαφέρον των γυναικών, αποδεικνύοντας πως το "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" αποτελεί γι αυτές, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις. Αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά τηλεθέασης, καθώς οι γυναίκες 15-24 επιλέγουν να "περάσουν" το βράδυ τους με τον Πέτρο κατά 35%, ενώ και σε επίπεδο εκπομπής, το υψηλότερο ποσοστό που έχει σημειωθεί από την αρχή της σεζόν, έρχεται και πάλι από τις γυναίκες 15-24 σε ποσοστό 45,2%!

Το βράδυ της Πέμπτης ξεκινά με την Κατερίνα Παπουτσάκη να ομολογεί πως είναι… "δούλα και κυρά", να "ξεσπαθώνει" με όσα λέγονται για την προσωπική της ζωή, αλλά και να αποκαλύπτει πόσους χωρισμούς έχει ζήσει μέχρι τώρα! Πώς αντιδρά στην απιστία και γιατί γίνεται "έξαλλη" με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Γιατί οι γάμοι της φέρνουν… δάκρυα; Η Κατερίνα πιάνει το μικρόφωνο, κι αναρωτιέται… "whats going on"! Ενώ ακόμα, "Λάρισα Εμπιστευτικό"… και πολύ αποκαλυπτικό από την Κατερίνα Παπουτσάκη… για όλους εμάς το Βράδυ της Πέμπτης!

Τα λαμπερά πρόσωπα, αλλά και οι στιγμές σπαρταριστού γέλιου, συνεχίζονται με τον δεύτερο καλεσμένο, τον ice skater του "Dancing on Ice" Κώστα Φραγκολιά! Τι λέει για το φαντασμαγορικό show που συμμετέχει και ποια από τις celebrities χορεύτριες βρίσκει πιο… sexy; "Γυρνώντας" πίσω τον χρόνο μας αποκαλύπτει πόσες δουλειές έχει κάνει. Θυμάται μαζί μας και τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, θυμάται και τις μέρες του στη Λαϊκή Αγορά! Στη συνέχεια, οι κόντρες το Βράδυ… "αγριεύουν"! Κώστας Φραγκολιάς Vs Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και "εναντίον" Γιώργου Χειμωνέτου… η συνέχεια έρχεται επί της οθόνης σε τηλεοπτικές "μάχες" πέρα από κάθε φαντασία!

Με τον Γιώργο Χειμωνέτο επίσης ice skater του "Dancing on Ice", θα "κλείσει" το Βραδύ της Πέμπτης. Θα τον δούμε να μας εξηγεί πώς και γιατί έγινε μοντέλο. Να μας μιλάει για τους έρωτες της ζωής του, αλλά και να αποκαλύπτει τι σχέση έχει με… τον Τρύφωνα Σαμαρά! Πόσο "πεσμένος" αισθάνεται με τις πτώσεις στο "Dancing on Ice" και τι λέει γι αυτές; Θα καταφέρει τελικά ο Γιώργος να "σπάσει" τη μέση του, έπειτα από την παρέμβαση της Oriental χορεύτριας; Θα το δούμε το βράδυ της Πέμπτης.

Share |