Ποιον δεν κάλεσε στον γάμο της η Καγιά;

Πολλά δημοσιεύματα την τελευταία εβδομάδα ανέφεραν πως η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της, Νίκος Κριθαριώτης, αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το θέμα είχε αποκαλύψει πρώτο το «Super Star» και αργότερα είχε αναδημοσιευτεί σε πολλά μέσα, η ημερομηνία του γάμου ορίστηκε για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, δηλαδή 10-10-2010.

Το περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης και αναφέρει ότι άρεσε πολύ και στους δύο η αριθμητική σύμπτωση που προέκυψε από την ημερολογιακή συγκυρία. Αυτός, σύμφωνα με τους στενούς συγγενείς τους, είναι και ο μοναδικός λόγος που αποφάσισαν να παντρευτούν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ως εδώ, όλα καλά. Το θέμα είναι πως μερικοί φίλοι και συνεργάτες της Βίκυς από το «Next Top Model» δεν θα προσκληθούν, όπως φαίνεται, και αυτό θα δημιουργήσει τριγμούς στην εκπομπή. Το «Super Star» ξανά σήμερα, μίλησε με τον Χριστόφορο Κοτέντο και στην ερώτηση της ρεπόρτερ αν έχει λάβει το προσκλητήριο του γάμου, ο σχεδιαστής απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν το έχω ακούσει αυτό, δεν ξέρω. Νομίζω πως, αν παντρευόταν η Βίκυ, θα το ξέραμε!». Τρέχα βρες άκρη τώρα.
zougla
photo: Thomas Chrysochoidis(www.thomas.com.gr)


 

Share |