Ποιοι "πολιορκούν" το Χρήστο Φερεντίνο;

Πρέσινγκ στον Χρήστο Φερεντίνο! Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών μαρκάρεται στενά, εκτός από τον ΑΝΤ1, και από την εταιρεία παραγωγής που ετοιμάζει το καινούριο παιχνίδι “Minute to win it” για λογαριασμό του Mega. Μπορεί το πρέσινγκ να είναι ιδιαίτερα στενό και η πρόταση δελεαστική, ωστόσο ο Χρήστος Φερεντίνος, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, βάζει ως προτεραιότητά του τις επαφές με τον ΑΝΤ1, το κανάλι το οποίο συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να κάνει και άλλα πράγματα στην τηλεόραση, πέρα από την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Κάπως έτσι προέκυψε και η πρόταση για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, την οποία φαίνεται να επεξεργάζεται ο παρουσιαστής. Ωστόσο, λέγεται πως τον προβληματίζει έντονα η καθημερινή έκθεσή του για μεγάλο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση στον σταθμό.

Σύμφωνα με την Espresso ανάμεσα στις προτάσεις είναι και δύο ακόμη concept που θα μπορούσαν να κερδίσουν τους τηλεθεατές, αλλά και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του παρουσιαστή τους.

Share |