Ποιοι... δεν θέλουν τη Ναταλία στο «Voice»;

Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει τα δικαιώματα του THE VOICE που θεωρείται ως το πιο πετυχημένο talent show τα τελευταία χρόνια έχοντας αποσπάσει 6 πρωτιές σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της τηλεοπτικής και μουσικής βιομηχανίας, ενώ προβάλλεται σε περισσότερες από 49 χώρες.

Σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής να καθίσουν… ηχηρά ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ και για το λόγο αυτό, όπως σας έχω αναφέρει αποκλειστικά μέσα από το Newsit, έκαναν κρούση στην Άννα Βίσση και στη Δέσποινα Βανδή. Αν λοιπόν Άννα και Δέσποινα δεχθούν να καθίσουν δίπλα δίπλα τότε σίγουρα το talent show θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Ωστόσο εδώ και καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της συνεργασίας της Ναταλίας Γερμανού με τον ΑΝΤ1 υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει την παρουσίαση.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη του σταθμού ήθελαν τη Ναταλία να κάθεται στην κριτική επιτροπή, αλλά τελικά… υπάρχουν αντιδράσεις! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του VOICE έχουν διευκρινίσει στον ΑΝΤ1 πως στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν μόνο τραγουδιστές! Κι αυτό γιατί σε ορισμένα live, εκτός από τους διαγωνιζόμενους θα αποδεικνύουν τις φωνητικές τους ικανότητες και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Σκοπός δηλαδή των δημιουργών του talent show είναι να αποδεικνύουν ότι και οι κριτές έχουν καλή… voice και μάλιστα σε ορισμένα από τα live θέλουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής να κάνουν και ντουέτα. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη της ξένης εταιρείας είπαν στον ΑΝΤ1 πως δεν θέλουν τη Ναταλία Γερμανού αφού δεν είναι τραγουδίστρια. Βέβαια τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να τους πείσουν λέγοντάς τους ότι η παρουσιάστρια είναι έμπειρη και καταξιωμένη στιχουργός, με γνώσεις, άποψη και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά έως τώρα οι προσπάθειές τους έχουν αποβεί άκαρπες.

Ωστόσο από το Μαρούσι συνεχίζουν να… πιέζουν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά το συμβόλαιο είναι σαφές ότι η ξένη εταιρεία παραγωγής έχει άποψη και λόγο για το πώς θα πραγματοποιείται το VOICE σε όποια χώρα προβάλλεται.

Γρηγόρης Μελάς - zappit.gr

Share |