Ποιο διάσημο ζευγάρι λήστεψαν την ώρα που διασκέδαζε στα μπουζούκια; (Φωτό)

Η βραδιά δεν είχε ευχάριστο τέλος για το διάσημο ζευγάρι, αφού στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου έπεσαν θύματα διάρρηξης, την ώρα που εκείνοι διασκέδαζαν και ζούσαν τον έρωτά τους στα μπουζούκια...

Την τελευταία εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα και του Δήμου Αναστασιάδη στον νυχτερινό χώρο Stage by night της Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου ο 41χρονος πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη διασκέδασαν μαζί με φιλικό τους ζευγάρι και «ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μάλιστα αν και κάθισαν αντικριστά στο τραπέζι, είχαν αρκετές τρυφερές στιγμές. Το ίδιο βράδυ εκεί διασκέδαζε και η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία χαιρετήθηκαν εγκάρδια, ανταλλάσσοντας λουλούδια αργότερα» περιγράφει πηγή στο ΟΚ!.

Στις 5.30 το πρωί, όμως, άγνωστοι διέρρηξαν τo πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαιρώντας έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και 1.000 ευρώ από το ταμείο.

Share |