Ποια τραγουδίστρια δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της; Δείτε φωτογραφίες...


Στη Σκιάθο πέρασε τις διακοπές της η δημοφιλής τραγουδίστρια κι όπως  μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του "Hello" ήταν παραπάνω από διαχυτική με το σύντροφό της! Και ιδιάιτερα... αποκάλυπτική επίσης!

Ξεκούραση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και φόρτιση των "μπαταριών" τους για τον ερχόμενο χειμώνα αναζήτησαν στην πανέμορφη Σκιάθο η Χρύσπα και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Νικολάου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που στις 4 Αυγούστου συμπλήρωσε ένα χρόνο έγγαμου βίου, ξεκίνησε τις διακοπές του από τη Μύκονο και στη συνέχεια βρέθηκε στις αγαπημένες του Σποράδες προκειμένου να χαρεί το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία.

Ως νησιώτισσα, άλλωστε, η Χρύσπα -κατάγεται από την Αίγινα- ξέρει καλύτερα από τον καθένα να απολαμβάνει τη θαλασσινή αύρα. Από την πρώτη ημέρα της άφιξής τους στη Σκιάθο και οι δύο μαγεύτηκαν από τα νερά της.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσαν ξαπλωμένοι στην παραλία της Μπανάνας, όπου έδειχναν να χαίρονται τον έρωτά τους ανταλλάσσοντας φιλιά, αγκαλιές και βλέμματα που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Κατά το διάστημα της διήμερης παραμονής τους στο νησί, η τραγουδίστρια με το σύζυγό της γιόρτασαν και τα γενέθλιά του με ένα πάρτι στο beach bar, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε τις βραδινές ώρες σε club του νησιού, όπου είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί η Χρύσπα.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα των διακοπών τους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνουν μία στάση στο εξοχικό της τραγουδίστριας, στην Αίγινα, λίγο πριν ανεβούν στη Θεσσαλονίκη όπου έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μετά το γάμο τους.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η Χρύσπα με την απήχηση που γνωρίζει το νέο τραγούδι της με τίτλο "Είσαι ένα αστέρι" το οποίο ακούγεται "δυνατά" σε όλα τα ραδιόφωνα.


Eleon Grand Resort & Spa Tsilivi Beach Hotel Βest Western Zante Park
Share |