Ποια παρουσιάστρια έμεινε έγκυος μετά το μεγάλο "εφιάλτη" που έζησε; (φωτό)

Η όμορφη TV persona λίγους μήνες μετά τον γάμο της έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της δίνοντας μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που κόντεψαν να της κοστίσουν την ζωή....

Η γνωστή παρουσιάστρια Άννα Μαρκετάκη, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι έγκυος και δεν κρύβει τη χαρά της. Είχε διατελέσει, όπως θα θυμάστε, συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "Όμορφος κόσμος το πρωί".

Οι γιατροί είχαν διαγνώσει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο δημιουργούσε ακατάσχετη αιμορραγία. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι εκείνη την περίοδο η Άννα διένυε τις πρώτες εβδομάδες μιας εγκυμοσύνης και λόγω του προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου.

«Η Άννα είναι πολύ χαρούμενη που είναι έγκυος, αλλά μέχρι να περάσει το διάστημα που απαιτείται για να είναι ανακοινώσιμο το γεγονός, δεν θέλει να αναφερθεί η ίδια στο θέμα», αποκάλυψε στην “Espresso” άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Μεγάλη είναι η χαρά και των φίλων της, του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη και της συζύγου του, στο ιατρείο των οποίων εργάζεται η Άννα!

Το "Narcissus" είναι ένα μοναδικό "Κέντρο κοσμητικής δερματολογίας", απέναντι ακριβώς από την Αμερικανική πρεσβεία, όπου μπορεί ο επισκέπτης να κάνει τα εξής, μεταξύ άλλων:

1ο: 1 Laser θεραπεία αποτρίχωσης (σε επιλεγμένη περιοχή)

2ο: 1 θεραπεία προσώπου για την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, για μείωση λεπτών ρυτίδων και τη χαλάρωση.
Μη επεμβατικό Lifting προσώπου. (FRACTIONAL ENDERMOLOGIE)

3o: 1 θεραπεία Λιπογλυπτικής σώματος.
Η θεραπεία που επιτρέπει την επαναμορφοποίηση της φιγούρας, δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μείωσης τοπικού πάχους - σύσφιξη δέρματος. Θεραπεία κυτταρίτιδας.

 

Share |