Ποια όμορφη ηθοποιός παντρεύεται; Το μονόπετρο του διάσημου συναδέλφου της! (φωτό)

Ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκεται το διάσημο ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real life, μετά το εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε ο ηθοποιός στην αγαπημένη του... Η απάντηση ήταν θετική στην πρόταση γάμου και οι δυο τους διανύουν πλέον μία από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής τους ζωής.

Προς το παρόν ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη δεν έχουν αρχίσει ακριβή ημερομηνία, αφού η όμορφη ηθοποιός «Δεν τα πηγαίνει καλά με την οργάνωση των διαδραστικών», όπως λένε για εκείνη στενοί φίλοι της. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο και η απόφασή τους να παντρευτούν δεν αναμένεται να αλλάξει τη ζωή τους, αφού ήδη συγκατοικούν και μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, πολλές φορές τη συντροφιά τους συμπληρώνει η κόρη που έχει ο Σωκράτης από τον πρώτο του γάμο με τη Βάσω Γουλιελμάκη. Η μικρή Μαρίλiα διατηρεί άριστες σχέσεις με τη μέλλουσα σύζυγο του πατέρα της, παρά την αρχική αγωνία που είχε εκείνος για το πως θα δεχτεί η αγαπημένη του κόρη τη νέα του σύντροφο. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει τη γνώμη ειδικού, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η σχέση των δύο γυναικών της ζωής του θα εξελιχθεί αρμονικά, χωρίς προβλήματα.

Διεθνής αναγνώριση
Η προσωπική επιτυχία του Σωκράτη Αλαφούζου φαίνεται ότι τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και επαγγελματικά. Η μικρού μήκους ταινία "Μικρός Βασιλιάς", που έχει σκηνοθετήσει και στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει ήδη κερδίσει τρεις υποψηφιότητες σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Μεταξύ των βραβείων που διεκδικεί είναι αυτό του καλύτερου ηθοποιού ξενόγλωσσης ταινίας στο Madrid International Film Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6-9 Ιουνίου στην ισπανική πρωτεύουσα. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στα τέλη Μαρτίου ο ηθοποιός θα ταξιδέψει στο Παρίσι, καθώς ο "Μικρός βασιλιάς" είναι υποψήφιος για το βραβείο "Καλύτερης Ευρωπαϊκής Δραματικής Ταινίας" στο European Film Festival.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, πλέον, στην πρώτη του ταινία κράτησε ένα μικρό ρόλο για τη σύντροφό του, η οποία κάνει ένα μικρό πέρασμα, αρκετό όμως για να καταγραφεί στα πρακτικά ως η πρώτη τους καλλιτεχνική συνεργασία.

Share |