Ποια όμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε το συνέταιρό της στην καρδιά του Ψυρρή;

Τέλος στην επιχείρησή της που διατηρούσε με γνωστό παρουσιαστή αποφάσισε να βάλει η Ομορφη ηθοποιός και μάλιστα έτσι ξαφνικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Ciao"! Η δημιουργία αυτού του στέκι στην καρδιά του Ψυρρή υπήρξε ένα όνειρο ζωής για την Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΕΔΩ ντύνεσαι με την τελευταία "λέξη" της μόδας! (ΔΕΣ ΠΟΥ)

Το μαγαζί φτιάχτηκε με μεράκι και πολύ αγάπη από την ίδια και τον συνέταιρό της Χρήστο Φερεντίνο αλλά επενδύοντας σε αυτό πολλές χιλιάδες ευρώ. Και ενώ το μαγαζί για τρία χρόνια πήγαινε σφαίρα, τον τελευταίο καιρό η κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας, γέμισε με πολλούς πονοκέφαλους την διάσημη ηθοποιό που διανύει την πιο ωραία φάση της ζωή της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το ιδανικό για το μωράκι σου... (ΔΕΣ ΤΙ)

Μη θέλοντας τίποτα να της χαλάσει την ηρεμία και τις στιγμές που περιμένει πώς και πώς να βιώσει σε λίγο καιρό, αποφάσισε και ανακοίνωσε στον Χρήστο Φερεντίνο, πως ο συνεταιρισμός τους διακόπτεται και αποχωρεί από το μαγαζί, θέλοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως αυτή της η απόφαση δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Φερεντίνο.

Share |