Ποια καυτή παρουσιάστρια "έβγαλε μάτια" στη γυμναστική; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Η σέξι γυμνάστρια ανέλαβε προσωπικά την παρουσιάστρια και το personal training στο πλατό με τις δύο κούκλες έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει... Άλλωστε, οι ασκήσεις στο έδαφος με την Χριστίνα Πάζιου ήταν ένας καλός τρόπος για την όμορφη Νικολέττα Ράλλη να ανεβάσει και τα νούμερα! Δεν είναι μόνο η παρουσιάστρια του STAR όμως δέχθηκε να κάνει γυμναστική με την εντυπωσιακή Χριστίνα!

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Τσολάκη, Σοφία Γκόσιου, Νικολέτα Ράλλη έχουν πολύ καλη φυσική κατάσταση και η γλυκιά γυμνάστρια βάζει την δική της βαθμολογία και μας μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει όταν επισκέπτεται τις εκπομπές τους.

Η Χριστίνα Πάζιου μπορεί να δίνει τις καλύτερες συμβουλές υγιεινής μέσα απο εκπομπές αλλά και απο την προσωπική της σελίδα στο internet αλλά γνωρίζει αγαπημένα προσωπα όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Νικολέττα Ράλλη και τα "Κορίτσια για σπίτι"

Νικολετα Ράλλη
Έιναι πολύ όμορφη και συνεπής στο χρονοδιάγραμμα της εκπομπής. Καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις μέλος της ομάδας της αν και καλεσμένος.Ξέρει απο γυμναστική η Νικολέτα και έχει υπέροχο σώμα.

Έλένη Μενεγάκη
Απλά θεά αν και δε μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις. Με τιμά που με έχει καλέσει στην εκπομπή της και πάντα με σέβετε και μου δίνει χρόνο να δείξω την δουλεία μου. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη.

Ελενη Τσολάκη - Σοφια Γκόσιου ( κορίτσια για σπίτι)
Γλυκήτατες και σεξι κοπέλες.Ειδικά η Ελενη.Η Σοφία ειναι πιο μαζεμενη στις κινήσεις της αλλα μου αρέσει αυτο το στυλ σε μια γυναίκα. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους στην Θεσσαλονίκη και πήγα με χαρα.Δείξαμε ωραια πραγματάκια στο κοινό και πέρασα υπέροχα.

Share |