Ποια ήταν να μπει διευθύντρια στο «Star Academy» πριν την Γκαγκάκη αλλά αρνήθηκε;

Στο Down Town Κύπρου μίλησε η Εβελίνα Παπούλια , η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να αναλάβει την θέση της διευθύντριας  της μουσικής ακαδημίας  «Star Academy» , που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή μέσα από την συχνότητα  του Έψιλον

«Μου έγινε μία πρόταση να αναλάβω τη διεύθυνση της σχολής, να κάνω μάθημα στα παιδιά, αλλά εν τέλει δεν θα είμαι. Δεν προλαβαίνω να το κάνω, δεν γινόταν. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έκανα το «So you think you can dance», επειδή είχε σχέση με τον χορό που έχω σπουδάσει. Μου αρέσει η τηλεόραση, αρκεί να έχω τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσω.», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτοντας τον λόγο που τελικά βλέπουμε την Κατερίνα Γκαγκάκη σε αυτή την θέση και όχι εκείνη . 

Τι απάντησε όμως στην ερώτηση αν θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί «Απαπαπα. Δεν τον θέλω τον γάμο. Ή μάλλον όχι. Εγώ λέω «τον θέλω το γάμο» και μόλις παντρευτώ πνίγομαι (γελάει). Σαν έννοια μου αρέσει ο γάμος και μέσα στις σχέσεις μου είμαι πιο παντρεμένη από τους παντρεμένους. Απλά σε μένα δεν λειτουργεί. Κάτι παθαίνω. Ενώ μπορεί να μπω στην εκκλησία, μετά μεταλλάσσομαι. Μέσα μου κάτι αλλάζει. Νιώθω ότι χάνω την ελευθερία μου. Ενώ μέσα σε μία σχέση μου στερώ συνειδητά την ελευθερία μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με μένα… Ιδεολογικά δεν μου πάει ο γάμος.», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Share |