Ποια γνωστή παρουσιάστρια παντρεύεται ίδια μέρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Παραπάνω Εικόνες

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια του MEGA και προσωπική φίλη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών εν όψει του γάμου της με γνωστό μπασκετμπολίστα! Και τι σύμπτωση: Παντρεύεται την ίδια μέρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και στις 25 Ιουνίου οι δύο κούκλες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τους συντρόφους τους: Ο λόγος για την Άννα Μαρκετάκη και το Νίκο Μανώλα που γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή "Όμορφος κόσμος το πρωί". Σε 23 μέρες από τώρα, στο Βαθύ της Σίφνου, θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού σε κλειστό κύκλο.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό οι πληροφορίες διαρρέουν με το… σταγονόμετρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η νύφη. Σύμφωνα με την Espresso, ανάμεσα στους λίγους προσκεκλημένους του γάμου είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ελενα Κατραβά, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Θανάσης Πάτρας. Στον ρόλο του κουμπάρου θα είναι ένα πρόσωπο-έκπληξη, το οποίο, θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή. Πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους πήγαν στη Σίφνο για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Δείτε το βίντεο από τον "Όμορφο κόσμο", εκπομπή στην οποία γνωρίστηκαν και... ερωτεύτηκαν!

Share |