Ποια είναι η ξανθιά στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου;


Λάτσιος και Κανάκης: Δύο άντρες που αρέσουν πολύ στις γυναίκες, ξανθιές ή μελαχρινές! Ποια είναι λοιπόν η "άγνωστη" κυρία δίπλα στον διευθυντή του ΑΝΤ1, αλλά κι εκείνη που κάνει μπάνιο με τον Κανάκη;

Την περασμένη Παρασκευή, μόλις ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, στο γραφείο του στο Μαρούσι, ο Γιάννης Λάτσιος κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Προορισμός του, φυσικά, η Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα η πανέμορφη Χαλκιδική. Εκεί τον περίμεναν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης.

Σάββατο μεσημέρι, το "HELLO!" τους εντόπισε και τους τρεις στο beach bar "Μόλος", στην περιοχή Παλιούρι, κοντά στο εξοχικό του "Mr. Ράδιο Αρβύλα". Στην παρέα τους ήταν και η διευθύντρια μάρκετινγκ του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, Ζίζη Συμεωνίδου, η οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις και με τους τρεις, εδώ και αρκετά χρόνια. Η Ζίζη Συμεωνίδη συζήτησε αρκετή ώρα με το Γιάννη Λάτσιο για επαγγελματικά θέματα. Εξάλλου, η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι πολύ απαιτητική και ιδιαίτερη. Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει ο σταθμός από το Σεπτέμβριο σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Ελλάδα.

Μόνος δεν ήταν όμως ούτε και ο Αντώνης Κανάκης καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στη συντροφιά κάποιας συνοδού.
Share |