Ποια δεν ήθελε την άλλη μαζί της στο.... πανηγύρι!

Για την συνεργασία της χρονιάς στο Ξυλόκαστρο που σας ενημερώσαμε πρώτοι και τώρα άλλοι την αναπαράγουν ή την αμφισβητούν δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μαζί με την αφίσα που δηλώνει ότι η Τζούλια θα δώσει παρόν στο πανηγύρι. Τζούλια Αλεξανδράτου και Έφη Θώδη, λοιπόν θα εμφανιστούν μαζί σε.... πανηγύρι που οργανώνει το καφενείο "ερεθιστικό" στο πανέμορφο Ρέθι Κορινθίας, λίγο έξω από το Ξυλόκαστρο.

Αυτό που μάθαμε τώρα και πάλι κατ' αποκλειστικότητα σας αναφέρουμε είναι ότι στην αρχή η μία κυρία δεν ήθελε την άλλη. Και πιο συγκεκριμένα η Εφη Θώδη την Τζούλια! Λογικό δεν είναι; Τι δουλειά έχει η Τζούλια στα...."χωράφια" της Θώδη;

Καλά η Τζούλια, όπως αποδείχτηκε, δεν είχε πρόβλημα, σε όλα πάει.... Η Θώδη "τσίνησε", προφανώς επειδή έχει περάσει πολλά η γυναίκα και κατάλαβε ότι το δεν "κολλάνε" με την Τζούλια. Τελικά, όμως, με παρέμβαση του επιχειρηματία  και με το επιχείρημα ότι.... "οι καιροί είναι δύσκολοι", το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα, οι δύο κυρίες "έδωσαν χέρια", έπεσαν και οι προκαταβολές κι έτσι 7 Αυγούστου θα είμαστε όλοι στο Ρέθι!

Εγώ, πάντως, θα πάω, δεν κάνω πλάκα!!!
 

Share |