Πήρε Πάτσα η ΑΕΚ...

Ο Χρήστος Παπατσαζόγλου φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ καθώς ο διεθνής μεσοαμυντικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην Ένωση. Ο παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος από την Κυπριακή Ομόνοια καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Αραούχο στο δεξί άκρο της άμυνας και απ' ότι φάνηκε δεν μπορεί να καλύψει ο Γιάχιτς...

Ο Πάτσα είναι έτοιμος να βοηθήσει και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για το πρωτάθλημα. «Στόχος μου είναι να πετύχουμε τους στόχους της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, ήδη αισθάνομαι ότι ανήκω εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη», ενώ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υπογράμμισε «Είμαι τυχερός που θα δουλέψω ξανά με τον κύριο Μπάγεβιτς, αλλά μπορώ να πω ότι πρέπει να πω είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Τέλος αποκάλυψε ότι από την ΑΕΚ ξεκίνησε την... καριέρα του. «Πολλοί δεν ξέρουν ότι ξεκίνησα την καριέρα η ΑΕΚ. Στα 14 μου με πήγε στην ΑΕΚ ο κύριος Σταματιάδης, έκανα μία μίνι προετοιμασία, αλλά δεν συνέχισα. Ουσιαστικά από εκεί όμως ξεκίνησα…»

Share |