Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου την πέφτουν γυναίκες!»

Πρώτη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν χτες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τη γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια να μιλάει για τον χωρισμό που της κόστισε αρκετά λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Dancing On Ice: «Δεν ήταν Αμερικάνος, ήταν Έλληνοαμερικάνος. Δεν ήταν αυτός ο λόγος όμως που χωρίσαμε. Σταμάτησα για λίγο καιρό να έχω πίστη στους ανθρώπους. Δεν ήταν το πρόβλημα ερωτικό, ήταν ανθρώπινο. Έπεσα σε μια λούμπα περίεργη αλλά έχω βγει πολύ δυναμικά».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε και για τα κολακευτικά σχόλια που δέχεται από το γυναικείο φύλο: «Μου την πέφτουν γυναίκες. Όχι πρόστυχα! Με πλησιάζουν γυναίκες πολύ, μου λένε πολύ ωραία πράγματα, τους αρέσουν τα ρούχα που φοράω, ο τρόπος που μιλάω. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες. Ο τελευταίος (που μου την έπεσε) ήταν περίπου πριν ένα χρόνο».

Ακόμη, για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Περνάω πάρα πολύ ωραία. Αν ρωτάς αν κοιμάμαι μόνη μου το βράδυ, σου απαντώ κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι».  Επίσης, δεν θέλησε να απαντήσει αν το στήθος της είναι αποτέλεσμα μιας αισθητικής επέμβασης αλλά απάντησε με νόημα: «Η επιστήμη πάντα με βοηθάει εμένα, είμαι παιδί της επιστήμης».

Share |