Πέτρος Τατσόπουλος: «Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! »

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, όταν σε εκπομπή ζήτησε να αποχωρήσει μετά από μια έντονη αδιαθεσία. Μετά την νοσηλεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος, βρέθηκε στην «Αυτοψία» και μίλησε για τα όσα έζησε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όλο αυτό που έζησα αφήνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και παράλληλα. Δεν μπορείς καν να τα φανταστείς. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα τυχαία, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Την ημέρα εκείνη δεν έγιναν όλα ίδια. ψΔεν ένιωσα ότι θα μου συμβεί κάτι… την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρίσω…», είπε και συμπλήρωσε:

 
 

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον τηλεοπτικό αέρα. Ήμουν στο πάτωμα του στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον «αέρα» και περίμενα στο ασθενοφόρο να με παραλάβει. Συνέβησαν μια σειρά από ατυχίες-ευτυχίες. Μια σειρά από τραγωδίες, ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.

Share |