Πέτρος Κωστόπουλος: «Υπάρχουν φωτογραφίες της Μενεγάκη που δεν δημοσίευσα»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο «Super Star», ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που επέλεξε να μη δημοσιεύσει αλλά και στο δελτίο Τύπου για το χωρισμό της παρουσιάστριας από τον Γιάννη Λάτσιο που κατακρίθηκε από πολλούς.

 

Για το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου και τις αρνητικές κριτικές που άκουσαν για το δελτίο Τύπου: «Σ' αυτό ήσουν και εσύ άδικη και άλλοι. Γιατί να μη βγάλει δελτίο Τύπου; Εσύ δεν το ήθελες, γιατί θα 'θελες να σέρνεται κανένα τρίμηνο αν χώρισαν ή όχι και μετά μόλις το παραδεχτούν να σέρνεται άλλο ένα τρίμηνο. Αυτό το κάνουν σε όλο τον κόσμο με ανακοίνωση. Παλιά το είχε κάνει με αξιοπρεπή τρόπο η Έλενα Ακρίτα με τον Αρζόγλου. Χωρίζει πλέον ο Φούφουτος και το κάνουμε θέμα, πόσω μάλλον ο Λάτσιος με τη Μενεγάκη. Αν μου συνέβαινε εμένα, θα έλεγα, ξέρετε, σήμερα εγώ και η Τζένη χωρίσαμε».

 

Για τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που δημοσίευσε και αυτές που «άφησε στο συρτάρι»: «Θα τις ξαναδημοσίευα, αλλά, όπως διάβασες, δεν δημοσίευσα κάποιες άλλες — ενημέρωσα την Ελένη, παρότι λέτε ότι δεν έχω σχέσεις. Άρα έχω κάποια κριτήρια, για να δημοσιεύσω κάποιες φωτογραφίες και γι' άλλες να ενημερώσω την Ελένη ότι κυκλοφορούν. Δεν ήταν τίποτα περίεργο και μυστήριο. Σε μπάνιο, σε παραλία σε τέτοια, δεν υπήρχε τίποτα. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παπαράτσι αλλά ήταν προϊόν υποκλοπής. Γιατί ήταν κάποιοι στα 2 μέτρα που ποζάρουν. Αν είσαι στα 2 μέτρα και ποζάρεις σε φωτογραφίζει φίλος σου. Αν ένας παπαράτσι σε φωτογραφήσει είναι δίκαιο».

Η συζήτηση για την Ελένη Μενεγάκη συνεχίστηκε: «Όλοι οι άνθρωποι όταν περνάμε τέτοιες φάσεις επηρεαζόμαστε. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή σου, να σε κυνηγάνε όλοι και εσύ να είσαι ανέπαφος. Της έχει κοστίσει της ίδιας. Πρέπει να κάνει remake μεγάλο η Ελένη και προσωπικό. Γενικά πιστεύω ότι αυτοί που έχουν κάνει μια καριέρα 2-3-4-5 χρόνια δεν το 'χουν κάνει τυχαία. Εγώ δεν το 'χω κάνει, άρα δεν δικαιούμαι να μιλάω. Δεν το 'χω κάνει και δεν κάνω τη χαμηλοβλεπούσα. Αυτοί που έχουν αντέξει 10 χρόνια και έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες, αξίζουν. Ούτε κανένας τους έσπρωξε, ούτε κανένας τις "αύτωσε". Πολλούς σπρώξανε και πολλούς "αυτώσανε" και χάθηκαν. Το τι έχει περάσει και το 'χεις ξεχάσει, είναι πολλοί άνθρωποι. Η Μενεγάκη θα την ξανακάνει την επιτυχία και θα χαρεί κανονικά σαν άνθρωπος και πάλι. Άμα η δουλειά σε κοντράρει δεν είναι καλό».
yupi
 

Share |