Πέτρος Ίμβριος: Είχα δεχτεί πρόταση από τη Ναταλία για το πρωινό

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Summer Live" για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που ίσως έρθουν, για το "Dancing with the stars", αλλά και για την πρόταση της Ναταλίας Γερμανού που απέρριψε. «Θα βάλουμε μία κατσαρόλα στο σπίτι, όπως κάνανε παλιά, θα βράζουμε μακαρόνια και θα τρώμε όλοι μαζί.Και θα καθόμαστε να λέμε και πέντε βλακείες, αν μας περισσεύει θα παίρνουμε και κανένα τσιπουράκι να πίνουμε και θα περνάει ο χρόνος μας ευχάριστα. Μας έχει άγχος πως θα επιβιώσουμε. Θα επιβιώσουμε»., λέει ο παρουσιαστής για τις δυσκολίες που ίσως έρθουν. 

Όσο γιατί δεν τον είδαμε να χορεύει στο show του "Dancing with the Stars" ο τραγουδιστής είπε: «Πέρυσι είχαμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν ευδοκίμησε γιατί νομίζω πως έκανα πίσω περισσότερο εγώ γιατί δεν χρειάζεται να γελάει όλη η Ελλάδα με το πως χορεύει ο Ίμβριος. Ας γελάσουν με κάποιους άλλους».

Παραδέχτηκε ακόμη πως απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει η Ναταλία Γερμανού πριν καιρό για το πρωινό: «Το είχαμε συζητήσει πριν από ένα χρόνο δύο. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί άμα δουλεύεις μέχρι τις 6 - 7 το πρωί, στο καπάκι να πηγαίνεις στην εκπομπή...θα κοιμάσαι στην εκπομπή. Δεν γίνεται».

Share |