Πέτρος Φιλιππίδης: Το επικό βίντεο για Ντορέττα - Αγγελόπουλο που πρέπει να δείτε!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης τρολάρουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και γίνονται viral! Όλα ξεκίνησαν, με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στο “εξομολογητήριο” του Θέμη Γεωργαντά καλέστηκε να απαντήσει στις πιο απίθανες και hot ερωτήσεις, και τα όσα είπε προκάλεσαν αίσθηση!

«Με ποιον θα προτιμούσες να κλειστείς σε ένα ασανσέρ με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο», ρώτησε ο παρουσιαστής. (Ο Αλμπάνης ήταν παλαιότερα σύντροφος της ενώ όταν ο Ντάνος είχε επιστρέψει νικητής από το Survivor πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε σχέση).

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο», απάντησε η Ντορέττα.

Την απάντηση της σχολίασαν με τον τρόπο τους ο Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης! Ο ηθοποιός ο οποίος συνηθίζει να τρολάρει όσα του τραβούν την προσοχή μέσω Instagram, συνήθως με τη βοήθεια του Παύλου Χαϊκάλη, κλείστηκε στο ασανσέρ με τον Αντίνοο και άρχισε να αναζητά τον… Γιώργο Αγγελόπουλο! Δείτε το επικό βίντεο:

Share |