Α. Πετρετζίκης - Ντέμυ: Συγκατοίκηση και γαμήλια πλάνα!

Η σχέση της νεαρής τραγουδίστριας και του ταλαντούχου σεφ οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Η απόφαση να συγκατοικήσουν σε σπίτι των νοτίων Προαστίων, κάνοντας το πρώτο βήμα για μια κοινή ζωή, είναι πλέον γεγονός...

Μπορεί να μην τους αρέσει να μιλούν για τη σχέση τους, είναι όμως μαζί και είναι ευτυχισμένοι. Η τραγουδίστρια Demy και ο άλλοτε νικητής του Master Chef 'Ακης Πετρετζίκης, ύστερα από κυνηγητό με τους παπαράτσι και τον Τύπο, αποφάσισαν να κυκλοφορούν πλέον "ελεύθεροι" και ερωτευμένοι στους δρόμους της Αθήνας: «Οι πρώτοι μήνες της... δοκιμασίας πέρασαν και δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρύβουν τη σχέση τους. Στην αρχή ήταν και οι δύο μουδιασμένοι επειδή δεν ήξεραν αν ταίριαζαν κι αν η σχέση τους θα είχε μέλλον. Τώρα πλέον η Demy και ο Άκης όχι μόνο είναι τρελά ερωτευμένοι, αλλά σκέπτονται και τα επόμενα βήματα για μια κοινή ζωή».

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, κάτοικοι της Νέας Σμύρνης τους έιδαν να κυκλοφορούν με casual ρούχα στην περιοχή τους «Κρατούσαν εφημερίδα αγγελιών στα χέρια και έψαχναν να βρουν σπίτι», αποκάλυψε στο "Πρώτο Θέμα" αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μάλιστα βρέθηκαν να κοιτούν ένα διαμέρισμα 150 τετραγωνικών μέτρων γνωστού αρχιτέκτονα. Όταν εκείνος άνοιξε την πόρτα και τους είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό: ο Άκηε που τον συντρόφευε πολλά βράδια με ευφάνταστες μαγειρικές βρισκόταν ξαφνικά μπροστά του!».

Το συγκεκριμένο σπίτι μπορεί να μην είναι αυτό που αναζητούσε το ζευγάρι, λίγες μέρες αργότερα ωστόσο βρήκαν κάτι που τους άρεσε στην ίδια περιοχή. Άλλωστε η απόφαση της συγκατοίκησης είχε παρθεί από τις γιορτές. Απλώς, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τούς ανάγκασαν να πάνε τα σχέδιά τους πίσω: «Μια σχέση που πήγαινε κα΄΄α είναι λογικό κάποια στιγμή να περνά αυτή τη φάση. Η απόφαση να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια είχε να κάνει πάνω απ΄όλα με τα επαγγελματικά τους».

Share |