Π. Περιστέρη: Ερωτευμένη ξανά -με γνωστό τραγουδιστή- μετά τον χωρισμό της! (Φωτό)

Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ο φακός του περιοδικού "ΟΚ!" την εντόπισε -για πρώτη φορά- σε ιδιαίτερα ζεστές στιγμές με πολύ γνωστό - πάλι -  καλλιτέχνη!

Ρούχα επώνυμα σε εκπληκτικές
τιμές και... προσφορές! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ο λόγος, όπως μπορείτε να δείτε, για το Δήμο Αναστασιάδη. Άνθρωπος από το περιβάλλον του αναφέρει στο περιοδικό: «Γνωρίζονται αρκετό καιρό, αλλά τελευταία έχουν έρθει πιο κοντά. Υπάρχει μεγάλη έλξη και συμπάθεια ανάμεσά τους, αλλά ο καιρός θα δείξει αν το φλερτ τους θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.»

Ανεβείτε στον έβδομο όροφο και "χαζέψτε"
την ωραιότερη θέα της Αθήνας! (Κάνε ΚΛΙΚ)

«Αν και οι φίλοι της Πατρίτσιας λένε ότι ο χωρισμός της από τον Γιώργο Σαμπάνη ήταν δική της απόφαση, εκείνη χρειάστηκε περισσότερο καιρό για να ξεπεράσει τη σχέση τους. Είχε πληγωθεί πολύ, αλλά και η ίδια λέει ότι ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος γιατρός», προσθέτει η ίδια πηγή. Κάποιο μάλιστα ισχυρίζονται πως αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο ραντεβού ους. «Έφτασαν σε γνωστό cafe της Γλυφάδας με τη μηχανή του Δήμου και έμειναν μαζί μέχρι αργά το απόγευμα. Ήταν πολύ διακριτικοί πάντως, γιατί βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο και δεν ήθελαν να προκαλέσουν», αναφέρει πρόσωπο που βρισκόταν εκεί.

Share |