Πασίγνωστη ηθοποιός σε... εκπομπή σεξουαλικού περιεχομένου!

Μπορεί μία δημοφιλής ηθοποιός να παρουσιάζει εκπομπή στο διαδίκτυο και μάλιστα σεξουαλικού περιεχομένου; Γιατί όχι; Το θέμα αποκαλύπτει η εφημερίδα "Espresso", ενώ η ίδια δηλώνει ότι θα καλεί και επώνυμους φίλους της...

 

Η Καίτη Φίνου δεν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αλλά κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Διαδίκτυο. Η αγαπημένη ηθοποιός κάθε Τρίτη και Πέμπτη 22:00-00:00 θα παρουσιάζει μέσα από το radiogreece "Φράουλες με σαντιγί". Η εκπομπή έχει να κάνει με τις σεξουαλικές και τις ανθρώπινες σχέσεις. Όσο για το λόγο που την έκανε να πει το "ναι" σε μία τέτοια εκπομπή σεξουαλικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος, η ίδια αποκάλυψε στην "Espresso":

Αν τ' αγαπάς αληθινά... φρόντισέ τα! (Κάνε ΚΛΙΚ)

«Την απόφαση για κάτι τέτοιο δεν την πήρα τώρα. Είναι κάτι που σχεδίαζα πάνω από ένα χρόνο στο μυαλό μου. Απλώς, για να το υλοποιήσω περίμενα να βρω τις κατάλληλες συνθήκες και τους κατάλληλους ανθρώπους. Τώρα, λοιπόν, τους βρήκα και γίνεται πράξη. Στην αρχή ως ραδιοφωνική και περίπου σε δύο εβδομάδες θα έχει και εικόνα».

Φυσικά, δεν αποκλείεται να δούμε και επώνυμους φίλους της ως καλεσμένους να λένε την άποψή τους για θέματα που απασχολούν κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως φύλου. Η Καίτη Φίνου είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα σήμερα το βράδυ και περιμένει να μιλήσει με τους πρώτους φίλους της online.

Share |