Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Τατιάνας

Όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες η Τατιάνα είναι θυμωμένη αλλά και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του ΑΝΤ-1 αν και τον τελευταίο καιρό, που ακόμα εκκρεμούσε η υπογραφή της, κοντινά της πρόσωπα της έλεγα: «Πρόσεχε. Μη ξεχνάς τι συνέβη με τον Νίκο». Εκείνη όμως είχε εμπιστοσύνη στον σταθμό που πέρασε πολλά χρόνια, στον σταθμό απ τον οποίο έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Βέβαια οι διαφορές υπήρχαν και είχαν οικονομικό χαρακτήρα αλλά εκείνη πίστευε πως στο τέλος θα συμφωνούσαν καθώς με τη παραμονή της στον σταθμό, κέρδισε πολλές πρωτιές. Ειδικά όταν η ίδια δέχθηκε να μειώσει το μπάτζετ, όπως και της ζητήθηκε αρχές Ιουνίου, κάτι που και η ίδια παραδέχθηκε.

Αυτό κάνει πολλούς να αναρωτηθούν μήπως υπάρχει προσωπικό πρόβλημα ή έντονο παρασκήνιο… άλλωστε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια ένταση με τον σταθμό. Πότε με τα «απότομα break», πότε με τη μείωση της ώρας...

Από την πλευρά του ο ΑΝΤ-1, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, υποστηρίζει πως της είχε ζητήσει εδώ και ένα μήνα να «κόψει» από το μπάτζετ, αλλά εκείνη δεν δέχθηκε. Η Τατιάνα έβλεπε πως κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά αφού δεν έκαναν λόγο για λύση συνεργασίας, πίστευε πως δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.

Share |