Παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Αλυσιδωτές εξελίξεις στην ΑΕΚ έφερε η ήττα της από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δήλωσε πως παραιτείται από τον πάγκο της ομάδας. Μία φυσιολογική, ίσως, εξέλιξη σίγουρα για το καλό της "Ένωσης" από τη στιγμή που δίχαζε κόσμο αλλά και παίκτες! «Ενημέρωσα τον κ.Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερα», ήταν τα τελευταία του λόγια ως προπονητής της ΑΕΚ.

Ώρα μηδέν πλέον για το σύλλογο που χρειάζετει δραστικές αλλαγές για να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να αλλάξει σύστημα. Δεν γίνεται να έχεις στην εντεκάδα σου 4 επιθετικογενείς παίκτες, να παίζεις με έναν και μοναδικό προωθημένο και οι υπόλοιποι να χάνονται μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής.

Ας ελπίσουμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες ότι ο επόμενος προπονητής θα μάθει στους παίκτες το "μαρκάρισμα". Είχε παραγίνει αυτό στην ΑΕΚ με τους παίκτες να δείχνουν μία νωχελικότητα και να αφήνουν στους αντιπάλους αρκετούς κενούς χώρους. Για να δούμε...

Share |