"Παράγκα": Γευστικό ταξίδι με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Στο πιο προνομιακό σημείο του Πειραία, το Μικρολίμανο, δίπλα στο κύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού, θα συναντήσετε το ταβερνείο Παράγκα. Με ύφος μοντέρνας Ταβέρνας, σ' ένα προσεγμένο και σύχρονο περιβάλλον παντρεύουμε την Παράδοση με τα μυστικά της καλής Κουζίνας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και των πλέον απαιτητικών.

Σ' ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο σερβίρονται καθημερινά λαχταριστά πιάτα από την μεγάλη ποικιλία ψητών του μενού μας. Σε εμάς θα βρείτε εδέσματα από τα μυστικά του Κολοκοτρώνη, μεζέδες του Σταύρακα, το Όργιο της Παράγκας, το μεγάλο κολατσιό του Φαγά και πολλά άλλα κρέατα αντάξια της ιστορίας μας.

Τα αγνά υλικά και οι λογικές μας τιμές, συνθέτουν τη φιλοσοφία μας. Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα των πιάτων μας σε συνδυασμό με την άριστη σε καθημερινή βάση εξυπηρέτηση μας.
Ανοιχτά όλες τις ώρες της ημέρας, είμαστε έτοιμοι να απογειώσουμε τη διασκέδαση και τον ουρανίσκο σας. Οι καθαρές γεύσεις στην Κουζίνα μας και η ξεχωριστή αισθητική του χώρου, είναι αυτά που κάνουν την Παράγκα το καινούριο σας στέκι!

Κάνε click σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες του menu,
και θα καταλάβεις γιατί ο κόσμος μας προτιμάει ...

ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΜΑΣ
ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΑΣ
ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΚΡΑΣΙΑ ΛΕΥΚΑ
ΚΡΑΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΚΡΑΣΙΑ ΡΟΖΕ
ΚΡΑΣΙΑ ΧΥΜΑ
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
ΜΠΥΡΕΣ
ΟΥΖΟ
ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ

 

ΠΑΡΑΓΚΑ

Ακτή Κουμουνδούρου 34, Μικρολίμανο
210 4101065 www.paragamikrolimano.gr

 

Share |