Παπουτσάκη – Λαγούτης: Ετοιμάζουν ρομαντική απόδραση στο Ντουμπάι!

Λίγες ρομαντικές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων φαίνεται πως θέλουν να περάσουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Πέτρος Λαγούτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" οι δυο τους ετοιμάζουν ταξιδάκι στο Ντουμπάι. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες με το τρυφερό τετ-τετ των δυο ηθοποιών, όλος ο κόσμος της showbiz μιλά για μια σχέση που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα δυνατό πάθος.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν μιλήσει για την προσωπική τους ζωή, το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί όμως ανάμεσά τους είναι πολύ δυνατό και σύμφωνα με την εφημερίδα, ετοιμάζουν μια ρομαντική απόδραση στο Ντουμπάι.

«Το ταξίδι που θα κάνουν, θα τους βοηθήσει να δουν πώς προχωρά αυτή η σχέση», ανέφερε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον και πρόσθεσε: «Περνάει καλά η Κατερίνα και το μόνο που την ενδιαφέρει τώρα είναι η δουλειά της, αφού δίνεται ολοκληρωτικά σε κάθε θεατρική ή κινηματογραφική της προσπάθεια. Μετά το χωρισμό με τον Ορέστη Τζιόβα, ηρέμησε και έχει ανάγκη να γνωρίσει έναν άνθρωπο που δεν θα την πιέζει».
Share |