Πάνος Σόμπολος: «Θέτω υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ‏»

«Ο ΕΔΟΕΑΠ διέρχεται την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του. Οι εξελίξεις είναι δραματικές. Τα γεγονότα επιβάλλουν πανστρατιά,συσπείρωση, ενότητα, για να κρατήσουμε όρθιο το Ταμείο μας, που το δημιουργήσαμε όλοι μας εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, με θυσίες και σκληρούς αγώνες.

Κανείς δεν περισσεύει. Αξίζουμε περισσότερα. Να φέρουμε ξανά την ελπίδα. Να αναβαθμίσουμε το Ταμείο μας για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας.

Μπαίνω κι εγώ στη κοινή αυτή προσπάθεια, θέτοντας υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.με στόχο ο ΕΔΟΕΑΠ να αποκτήσει Διοίκηση ικανή,υπεύθυνη, δημιουργική.

Να δώσουμε πνοή και προοπτική στο Ταμείο μας,μετά τα αρνητικά γεγονότα των τελευταίων ετών όπως είναι: Το «κούρεμα» των ομολόγων, η μειωμένη νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη, η επικούρηση, τα αποθεματικά μας, που έφθασαν σε οριακό σημείο κ.α.

Ενώνω,λοιπόν, και εγώ τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια των συναδέλφων,προκειμένου να αποτρέψουμε όλοι μαζί μεγαλύτερη καταστροφή.

Τούτες τις κρίσιμες για τον Κλάδο μας στιγμές, δεν χωράνε μεγαλοστομίες,αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις που μας αποδυναμώνουν.

Ένας είναι ο στόχος: Η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.

Σας καλώ να προστατεύσουμε με ενότητα και ομοψυχία τα μέλη - μετόχους μας και ιδιαίτερα τους νέους, που πλήττονται από την ανεργία και βιώνουν πρώτα αυτοί τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης».

 

Share |