«Πάμε Πακέτο»: Αλλάζει ημέρα προβολής μετά από 12 χρόνια! H αντίδραση της Βίκυς...

Μεγάλες αλλαγές στον Alpha με το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα για όλα τα κανάλια. Τα νέα projects και οι μεγάλες κινήσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει και στο σταθμό της Κάντζας.

Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι ήταν η «μεταγραφή» του Ανδρέα Γεωργίου στο δυναμικό του σταθμού. Η τηλεοπτική σειρά του, με τίτλο «Τατουάζ» φαίνεται πολλά υποσχόμενη και το trailer έχει παρακινήσει το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του κοινού.

Η νέα σειρά του Κύπριου δημιουργού λοιπόν κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλά επεισόδια από τις 21:00 ως τις 23:00. Το πρόγραμμα λοιπόν αυτό, αλλάζει πολλά στο σταθμό.

Αναλυτικά το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι ένα πρόγραμμα που θα αλλάξει ημέρα μετάδοσης μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife η κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ενώ τις ίδιες ημέρες θα βλέπουμε στις 22:00 το «Σόι μου».

Share |