Παγκόσμιες πρωτιές και μεγάλες επιτυχίες της "ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ"!

Η ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι µία νέα Κλινική, εξοπλισµένη µε τα πλέον υπερσύγχρονα µηχανήµατα, επανδρωµένη µε τους κορυφαίους επιστήµονες της χώρας µας και αναγνωρισµένη όχι µόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγµατοποιεί επιστηµονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα µε Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

Κινητήρια δύναµη σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν ήταν άλλη από την πρόθεσή να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές "µίας ηµέρας" νοσηλείας - "one day clinic".

Διαθέτει χειρουργικό τµήµα, γυναικολογικό τµήµα, καθώς και τµήµα πλαστικής χειρουργικής. Με υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες καλυπτόµενες µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Επειδή σκοπός είναι να βοηθηθεί όχι µόνο τη γυναίκα, αλλά και ο άντρας και βέβαια τα ζευγάρια εκείνα που αντιµετωπίζουν κάποιο πρόβληµα υπογονιµότητας, διαθέτει την πλέον αναγνωρισµένη στη χώρα µας µονάδα υποβοηθούµενης αναπαραγωγής µε εργαστήριο εµβρυολογίας-γονιµοποίησης που σηµειώνει τα καλύτερα αποτελέσµατα ανά επιχειρούµενη προσπάθεια, πιστοποιηµένη µε ISO 9001:2008. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη µονάδα αυτή προσέρχονται άτοµα και ζευγάρια από όλον τον κόσµο. Η υπογονιµότητα δεν πρέπει πλέον να αντιµετωπίζεται ως "ταµπού", αλλά δυναµικά, µε την κατάλληλη αγωγή και ευπροσάρµοστα και εξατοµικευµένα κριτήρια.

  • Το επιστημονικό μας έργο συμπεριλαμβάνεται στην παγκόσμια ιστορία του IVF (www.IVF-Worldwide.com) δηλαδή στην ιστορίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
  • Από εμάς γεννήθηκε το πρώτο παιδί στον κόσμο με βιοψία βλαστοκύστεων απαλλαγμένο από μεσογειακή αναιμία το 2004.
  • Από εμάς γεννήθηκε το πρώτο παιδί στον κόσμο, απαλλαγμένο από χρόνια κοκκιωματώδη νόσο, το οποίο έσωσε το αδερφάκι του, δίνοντας του βλαστικά κυττάρα  για μεταμόσχευση το 2005.
  • Από εμάς έγιναν οι πρώτες γεννήσεις στο κόσμο υγιών  παιδιών, τα οποία σύμφωνα με τα γονίδιά τους και χωρίς την παρέμβασή μας ήταν πιθανό να πάσχουν από σπάνια γενετικά νοσήματα όπως η νόσος Cadasil(2006),η συγγενής  υπερπλασία των επινεφριδίων(2006),το σύνδρομο γναθοπροσωπικής δυσόστωσης  FSHD (2007).
  • Το 2011 η ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ προσέλκυσε το ενδιαφέρον  του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου CNN για τη γέννηση υγιούς παιδιού από μια οικογένεια φορέων του συνδρόμου LEBER που μέχρι τότε είχαν γεννήσει δυο τυφλά παιδιά.Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τις οθόνες  για αρκετές ημέρες.
  • Από εμάς επετεύχθη η πρώτη εγκυμοσύνη στην Ελλάδα μετά από  προεμφυτευτική γενετική διάγνωση όλων των χρωμοσωμάτων με τη μέθοδο Αrray-CGH το 2010.

Δείτε το αφιέρωμα του CNN στη ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Share |