Π. Ζήνα: «Με την έλευση της Ηλέκτρας αισθανόμαστε πιο δεμένοι με τον Γιώργο»

Πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για το θαύμα της μητρότητας, τα νέα επαγγελματικά της βήματα και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Μιλώντας στο περιοδικό “Celebrity” η Πέγκυ αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της ένιωθε από την αρχή ως οικογένεια, αλλά η έλευση της μικρής Ηλέκτρας ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. «Όταν κρατάμε αυτό το πλάσμα, το οποίο είναι κομμάτι μας, αισθανόμαστε ακόμη πιο δεμένοι».

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το θηλασμό ανέφερε: «Δεν ένιωσα καμιά πίεση για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Θήλασα το μωρό μου για πέντε μήνες και ακολούθησα μια πολύ υγιεινή διατροφή. Δεν στερήθηκα τίποτα και επανήλθα χωρίς άγχος».

Όσον αφορά στο πώς επηρέασε τη δουλειά της η γέννηση του μωρού ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη μουσική μου διαδρομή, έχω χτίσει μια φανταστική σχέση με τον κόσμο και δεν ανησύχησα ούτε μια στιγμή ότι ο ερχομός ενός μωρού θα μπορούσε ποτέ να τη διαταράξει. Αντιθέτως, ένα παιδί σε κάνει πιο υπεύθυνο, κάτι που έχει αντίκτυπο στη δουλειά».

Share |