Π. Χατζηδάκης: Με δική του εκπομπή στο ΣΚΑΪ!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μετά το "Laugh attack"… επιτίθεται με "Μαστορέματα"! Ο νεαρός παρουσιαστής, σύμφωνα με την "Espresso", παρέα με τον Γιώργο Λαμπαθάκη και την Ξένια Μητροφάνη αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν το σπίτι μας με απλές, εύκολες και οικονομικές λύσεις. Παρά τη γενικότερη κρίση, φαίνεται πως φέτος ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι στα πάνω του. Εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τη Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης θα εμφανίζεται και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή "Laugh attack" πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα, αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, τις επόμενες ημέρες ο Παναγιώτης και η Δούκισσα θα μπουν ξανά στο στούντιο προκειμένου να γυρίσουν ακόμη τέσσερα επεισόδια, μια και τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν, εκτός από τα δεκαέξι εγκεκριμένα αρχικά επεισόδια, να παρατείνουν τη διάρκεια προβολής της εκπομπής. Ετσι, το "Laugh attack" θα παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο μέχρι και τον Μάιο.

Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ετοιμάζεται να το ρίξει και στα… μαστορέματα μαζί με τον Γιώργο Λαμπαθάκη και την Ξένια Μητροφάνη. Πρόκειται για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα βγει στον αέρα την Κυριακή 11 Μαρτίου. Η νέα εκπομπή αναλαμβάνει να μαστορέψει τα πάντα στο σπίτι σας. Τρεις φίλοι, ο Γιώργος, ο Παναγιώτης και η Ξένια, θα παρουσιάζουν τα μαστορέματα μέσα από το εργαστήρι τους -έναν πολύ ζεστά διαμορφωμένο χώρο- ενώ παράλληλα θα ασχολούνται με τη διακόσμηση, θα ενημερώνουν για νέα εργαλεία, υλικά και τεχνοτροπίες, αναζητώντας πάντα τη γνώμη των ειδικών για τεχνικά θέματα.

Επίσης, οι τηλεθεατές θα μπορούν να στέλνουν τις απορίες τους, ώστε οι παρουσιαστές να τους δίνουν τις κατάλληλες λύσεις, ενώ θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους νικητές του διαγωνισμού της εκπομπής. Στην πρώτη εκπομπή οι τρεις παρουσιαστές θα ασχοληθούν με την κατασκευή διάφορων αντικειμένων, προκειμένου να εξοπλίσουν το εργαστήρι τους, όπως ένα τραπέζι από παλέτες, έναν καλόγηρο ρούχων, έναν καθρέφτη για τον τοίχο καθώς και σκαλιστά κεριά που θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο τέλος μιας κοπιαστικής ημέρας.

Share |