Π. Τσαπανίδου: Η... σέξι εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής! (Video)

"Έβγαλε μάτια" με μία ακόμη εμφάνισή της στην τηλεόραση η δημοσιογράφος, κάνοντάς μας να αγνοήσουμε το άγχος που είχε στην πρεμιέρα της! Φορώντας ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, η Πόπη έλαμψε...

Με την ΥΓΕΙΑ των παιδιών σου... ΔΕΝ παίζεις, ΔΕΝ τσιγγουνεύεσαι! (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Ποια είναι όμως η... απόλυτη θεραπεία 3D Shape που έκανε τη Μαρία να παραμιλάει και μάλιστα δημόσια μέσα από την τηλεόραση;

Τι είναι η κυτταρίτιδα; Πρόβλημα που αντιμετωπίζεται ή εφιάλτης;

Η κυτταρίτιδα είναι το συχνότερο αισθητικό πρόβλημα κι αυτό αντανακλάται από το πλήθος των προϊόντων και των θεραπειών που προτείνονται, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Το 90% των γυναικών παγκοσμίως εμφανίζει κυτταρίτιδα.

Πρόκειται για ανώμαλη συσσώρευση λίπους και κατακράτησης υγρών ανάμεσα στο χόριο και των λιπώδη ιστό που συνοδεύεται από μειωμένη ελαστικότητα συνδετικού ιστού.

Η ανομοιογενής εναπόθεση λίπους, νερού και τοξινών, οδηγεί σε αύξηση της τοπικής φλεγμονής του δέρματος.

Δημιουργείται κακή τοπική αιματική και λεμφική κυκλοφορία:

 • μείωση οξυγόνωσης του ιστού
 • το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του
 • γίνεται ινώδες και τραχύ
 • αποκτά όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Στις περισσότερες φορές εμφανίζεται και μόνο από το περιττό λίπος, που εναποτίθεται ανομοιογενώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ
Τα κυριότερα αίτια είναι:
Ορμονικοί παράγοντες - Κληρονομικότητα - Διατροφή.
Τρόπος ζωής (χωρίς άσκηση - γεμάτο stress)
Διαταραχές λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας (Τα πολύ στενά ρούχα εμποδίζουν την κυκλοφορία).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Η θεραπεία της κυτταρίτιδας ξεκινάει από την κατανόηση του προβλήματος.

Γι’ αυτό η αντιμετώπιση απαιτεί γνώση, εξειδίκευση, κι αξιόπιστες εγκεκριμένες για το σκοπό αυτό τεχνολογίες.

Απαιτείται σωστό και αναλυτικό ιατρικό ιστορικό που θα ανακαλύψει τις αιτίες που προκαλούν την κυτταρίτιδα, καθώς και ειδικός διαγνωστικός υπερηχογραφικός έλεγχος για τη σταδιοποίηση της.

Η αλλαγή των ‘’κακών συνηθειών’’ (περιορισμός αλκοόλ, καπνίσματος, σωστή διατροφή, πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας νερού, σωματική άσκηση) βοηθούν την κατάσταση και βελτιώνουν την εικόνα, αλλά δεν επαρκούν.

Καμία μέχρι σήμερα τεχνολογία δεν μπορούσε να δώσει λύση ως μονοθεραπεία αφού η κυτταρίτιδα έχει πολυπαραγοντική αιτιολογία και χρειάζονται συνδυασμοί πρωτοκόλλων και μηχανημάτων.

Η πολυπόθητη θεραπεία είναι πλέον εφικτή: 3D SHAPE

Η αισθητική δερματολογία με τις επιτεύξεις της σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης μας δίνει πλέον οριστική λύση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την τεχνολογία 3D SHAPE.

Η 3D SHAPE τεχνολογία, μετά από κλινικές μελέτες και εφαρμογές στηριζόμενες στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία κατασκευάστηκε κατά παραγγελία, αποκλειστικά και μόνο για το ιατρείο NARCISSUS του Δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη.

Είναι η μοναδική- μη χειρουργική θεραπεία- που αντιμετωπίζει «τρισδιάστατα» την κυτταρίτιδα μέσω της αλληλεπίδρασης και ταυτόχρονης εκπομπής των 3 πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Οι πρωτοποριακές και πατενταρισμένες κεφαλές του 3D SHAPE μας δίνουν τη δυνατότητα για πιο διαδραστικές θεραπείες και για πιο ολοκληρωμένα πρωτόκολλα με απώτερο σκοπό την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η 3D SHAPE τεχνολογία μπορεί για να δώσει λύση ως «μονοθεραπεία» στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, μέσα από την 3D τριπλή δράση της, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους 3 κυριότερους μηχανισμούς που την δημιουργούν.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η τεχνολογική πλατφόρμα 3D SHAPE, μέσω της μέγιστης ισχύς και των ειδικών πατενταρισμένων κεφαλών, είναι η μοναδική που επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή των κυριότερων και αποτελεσματικότερων τεχνολογιών στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

1.  LASER: Λιπόλυση τοπική - εστιασμένη.

Προσοχή δεν είναι όλα τα laser ικανά να κάνουν λιπόλυση. Μόνο laser με μήκος κύματος όπως του 3D SHAPE, 910nm μπορούν να πετύχουν το σκοπό αυτό.

2. ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (πολλαπλής συχνότητας και ισχύος)

Η κορυφαία τεχνολογία για την σύσφιξη του δέρματος.

Η θερμότητα που διαχέουν οι ραδιοσυχνότητες (προσοχή όχι όλες, αλλά μόνο αυτές με πολλαπλή συχνότητα και ισχύ) στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα:

 • Αύξηση των μεταβολικών λειτουργιών και της κυτταρικής ενέργειας.
 • Ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου υγιούς κολλαγόνου, μεγίστη και στοχευόμενη σύσφιξη της θεραπευμένης περιοχής
 • Συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

3. FRACTIONAL VACUM

Η παγκόσμια αναγνωρισμένη τεχνολογία VACUM στην πιο εξελιγμένη της μορφή την fractional, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην θεραπεία της κυτταρίτιδας γιατί επιτυγχάνει:

α) Βελτίωση λεμφικής και αιματικής ροής

 • Οξυγόνωση όλων των ιστών

β) «Πυροδότηση» του κυτταρικού μεταβολισμού

 • Μείωση όγκων λιποκυττάρων

γ)  Ενεργοποίηση ινοβλαστών (παραγωγή κολλαγόνου)

 • Aναδόμηση συνδετικού ιστού, βελτίωση υφής της επιδερμίδας. Το σώμα σμιλεύεται και ανακτά τις γραμμές του.

3D SHAPE

Εν κατακλείδι, το 3D SHAPE είναι μια επαναστατική πλατφόρμα τεχνολογιών στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας που επιτυγχάνει:

 • Μείωση τοπικού λίπους, εστιάζοντας τη θεραπεία στις περιοχές με συσσώρευση λίπους.
 • Σύσφιξη δέρματος- τόνωση και σφρίγος σε χαλαρούς ιστούς.
 • Επανασχηματοποιήση του περιγράμματος και επαναμορφοποίηση της “φιγούρας” δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος.(ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ)
 • Θεραπεία κυτταρίτιδας

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος
Βασ.Σοφίας 90, Αθήνα
Τηλ.: 210 7701186

Share |