Π. Περιστέρη: Είναι... "ψέυτικη" η σχέση της με το Γιώργο Σαμπάνη; Δείτε τι λέει...

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μίλησε στο περιοδικό “People” για τον έρωτα, για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της Γιώργο Σαμπάνη και έδωσε απάντηση στις φήμες περί... στημένης σχέσης!

Για τον έρωτα παραδέχτηκε ότι της αλλάζει την ζωή: «Ο έρωτας με κάνει να βλέπω την ζωή πιο αισιόδοξα, πιο όμορφα και πιο ρομαντικά. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους που επηρεάζονται άμεσα ψυχολογικά και στεναχωριέμαι εύκολα αν συμβεί κάτι, στην περίπτωση που είμαι ερωτευμένη αυτές οι δύσκολες καταστάσεις είναι πιο εύκολο για μένα να αντιμετωπιστούν. Γύρω μας συμβαίνουν τόσες αδικίες καθημερινά, οπότε καλό είναι να έχουμε δίπλα μας ένα δικό μας άνθρωπο».

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε πως δεν νιώθει έτοιμη ακόμα να παντρευτεί: «Δεν είμαι σε φάση ούτε καν να σκέφτομαι τον γάμο. Όταν ήμουν στην εφηβεία, τον σκεφτόμουν πολύ ρομαντικά, όπως όλα τα κοριτσάκια. Μπορεί σε 10 ή 15 χρόνια να μου τη δώσει και να πω στον τότε σύντροφό μου “Έλα να κάνουμε μια τρέλα και να παντρευτούμε!” Θα δούμε, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

Τέλος η Πατρίτσια αναφέρθηκε και στα σχόλια που υποστηρίζουν ότι η σχέση της με τον Σαμπάνη είναι ψεύτικη: «Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή και όλα τα άλλα είναι βλακείες! Ας μου πουν λοιπόν γιατί να μην υφίσταται η σχέση μας; Υπάρχει κάτι που λείπει από τον Γιώργο; Δεν κατάλαβα! Εκείνος είναι ένα πανέμορφο αγόρι, εμένα δεν μου λείπει κάτι και είμαστε μια χαρά. Ας μου πουν γιατί να μην είμαστε μαζί! Γιατί όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδι δημοσιότητας; Εμείς δεν θέλαμε να πούμε τίποτα για την σχέση μας και μας πίεζαν να το παραδεχτούμε. Τώρα που το παραδεχτήκαμε λένε διάφορα. Προσπαθούν να βρουν το παραμικρό για να κάνουν θέματα από το πουθενά».

Share |