Π. Καλλίδης: «Όταν έχασα τον πατέρα μου πέρασα κατάθλιψη»

Η κατάθλιψη έχει θεωρηθεί η ασθένεια της εποχής και αρκετά πρόσωπα της showbiz. Ένας από αυτούς και ο Πάνος Καλλίδης που αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι μπήκε και αυτός στο σκοτεινό τούνελ την ασθένειας. «Πέρασα κατάθλιψη μετά την απώλεια του πατέρα μου, πριν από έξι χρόνια. Το πήρα κάπως. Άρχισα να αναθεωρώ πράγματα στη ζωή μου, να μπαίνουν κακές σκέψεις στο μυαλό μου, όπως ότι δεν είναι όλα ωραία, υπάρχει και ο θάνατος. Ξεκίνησαν να σκέφτομαι περίεργα και όταν ξεκινάει κάτι τέτοιο περνάν απέναντι», είπε στο περιοδικό "ΕΓΩ".

Όπως εξομολογήθηκε η πατέρας του ήταν ένας άνθρωπος που τον στήριζε πάντα και η απώλειά του, του στοίχισε πολύ. «Η απώλεια του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που με στήριζε πάρα πολύ μου στοίχισε. Ένιωθα τρομερή πίεση εκείνη την περίοδο. Είχα πρόταση να κατέβω στην Αθήνα για να τραγουδήσω ως πρώτο όνομα σε γνωστό μαγαζί. Από τη μία ήμουν χαρούμενος και από την άλλη λυπημένος. Έπεσαν όλα μαζί», τόνισε.

«Ένιωσα ότι είμαι μικρός και αδύναμος μπροστά σε κάτι τόσο μεγάλο. Παράλληλα έπαιζα κορόνα γράμματα την καριέρα μου, γιατί αν δεν πήγαινα καλά στην Αθήνα δε θα γυρνούσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα πήγαινα κάπου στην επαρχία. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση», είπε. Ψυχανάλυση πάντως δεν έκανε. Πήρε κάποια φαρμακευτική αγωγή κ αι άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Τώρα πια δηλώνει πιο ισορροπημένος.

«Τώρα πια ξέρω τον εαυτό μου, είμαι πολύ πιο ήρεμος. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και ξέρω να χειρίζομαι καλύτερα τις καταστάσεις που προκύπτουν. Ούτε η επιτυχία που ζω σήμερα με κάνει και τρελαίνομαι, ούτε μια ενδεχόμενη αποτυχία θα με πειράξει τόσο πολύ», είπε.

Share |