Ό,τι πρέπει για την φροντίδα των χαλιών σας στο "Tapis D`Or Πηλιτσίδη"!

Τα χαλιά μηχανής και οι μοκέτες χρειάζονται ένα βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό. Υπάρχουν δυο κύριες μορφές ρύπων. Στέρεοι ρύποι όπως χώμα, άμμος, χνούδια, άλατα κ.λ.π. που κατεβαίνουν μέχρι τη ρίζα του πέλους(θηλειά).

Λιπαροί ρύποι όπως το καυσαέριο το λάδι κ.λ.π. τα οποία ξεθωριάζουν την επιφάνεια του χαλιού-μοκέτας.

Ο τρόπος καθαρισμού που συνίσταται στα χαλιά μηχανής και στις μοκέτες είναι ο βιολογικός καθαρισμός, με άφθονο καθαρό νερό και ουδέτερο σαπούνι. 

Η TAPIS D'OR ΠΗΛΙΤΣΙΔΗ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον καθαρισμό των χαλιών σας. 

Τα στάδια της επεξεργασίας έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Τα χαλιά σας παραλαμβάνονται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας την ημέρα και ώρα που κανονίζετε με το γραφείο μας. Κατά την παραλαβή τοποθετείτε στο χαλί σας ένας μοναδικός αριθμός (barcode) έτσι ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ταυτότητας του χαλιού και να αποφεύγονται στο μέτρο του δυνατού τα λάθη.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Στην διαδικασία καθαρισμού καθορίζετε ο τρόπος που θα επεξεργαστούμε τα χαλιά σας.

 

 

 

ΑΠΛΩΜΑ
Αφού τελειώσει η διαδικασία καθαρισμού τα χαλιά σας απλώνονται σε ειδικά διαμορφωμένους σκεπασμένους χώρους, μακριά από τις ακτίνες του ήλιου που αλλοιώνουν τα χρώματα και στεγνώνουν σε φυσικές συνθήκες.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το τελικό στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού. Εδώ γίνεται ο τελικός έλεγχος. Αφαιρούνται τυχόν επίμονοι λεκέδες, τυλίγονται  συσκευάζονται και αποθηκεύονται.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tapisdor.gr

Share |