Ορθούλα Παπαδάκου: Ανησυχία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων!


Μπορεί η Ορθούλα να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η αγωνία ωστόσο δεν τελείωσε για την ίδια! Για το "γολγοθά" που βιώνει και τα σημαντικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα βγουν σύντομα μίλησε στην κάμερα του STAR...  

  «Την Τετάρτη ήμουν εδώ στο σπίτι, έγινε ξανά. Είμαι αθλήτρια ξέρω το σώμα μου, μπορώ να ελέγξω το σώμα μου και αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω. Είχα αρκετές ενοχλήσεις, είχα και σαν μούδιασμα, πρόβλημα με την ανάσα μου, γενικά όταν γυμναζόμουνα. Βρήκαν τέσσερις εστίες στον εγκέφαλο, από εκεί και πέρα εξετάζουνε …

Είναι μικρές εστίες, ουσιαστικά σαν στίγματα, έτσι μου το εξηγήσανε. Οι πιο βασικές εξετάσεις είναι από την παρακέντηση που κάναμε, απ’ την σπονδυλική στήλη.Τώρα μου λένε ξεκούραση και κρεβάτι… Ουσιαστικά θέλω να κοιμηθώ και να 'ναι Παρασκευή αύριο να μάθω τα αποτελέσματα. Θέλω να καταλήξουμε κάπου γιατί είμαι πολύ πεσμένη τώρα και είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα.

Η δήλωσή της όμως που συγκλονίζει περισσότερο είναι η παρακάτω:

«Ξαφνικά σου κόβουν τα φτερά. Θέλει υπομονή, ευτυχώς έχω την οικογένεια μου δίπλα μου. Ξέρω ότι θα είμαι πολύ σπαστικιά και ότι θα έχω νεύρο επειδή δεν μπορείς να με κλείσεις εύκολα σε ένα σπίτι αλλά θα το αντέξουνε»!

Για το ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό είπε: «Κοίτα να δεις… αν έχω κάποια αποτελέσματα που δεν είναι τα πιο καλά ή τα πιο ευχάριστα εννοείται».

 

Share |