Οργή λαού στο Σύνταγμα! Όλο το χρονικό... (video)

Όλοι στο Σύνταγμα! Σε κλοιό... "αγανακτισμένων" σήμερα το Σύνταγμα καθώς πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για να δείξει την διαφωνία του στο μεσοπρόθεσμο και στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Διαβάστε ό,τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Τα πράγματα ηρέμησαν στο κέντρο. Οι αγανακτισμένοι βρίσκονται και πάλι στα πόστα τους διαδηλώνοντας ειρηνικά μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο. Την ίδια ώρα ο απολογισμός για τους τραυματίες ανέρχεται στους 30 ενώ η πλατεία Συντάγματος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
Διαβάστε όλο το χρονικό για τα όσα γίνανε σήμερα στην Αθήνα... 

17:15 Ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί και πάλι μπροστά από τη Βουλή και όλα δείχνουν ήρεμα και ειρηνικά, τουλάχιστον εκεί.

16:30 Πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Γ. Παπανδρέου προς τον Α. Σαμαρά για οικουμενική κυβέρνηση.

16:00 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. έχουν γίνει 18 προσαγωγές και 2 συλλήψεις.

15:45 Συνεχίζονται για περίπου μία ώρα τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους. Από το σημείο έχουν αποχωρήσει οι αγανακτισμένοι και ήρθαν οι κουκουλοφόροι.

14:45 Έκρυθμη ξανά η κατάσταση στο κέντρο και μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών με τις πληροφορίες να αναφέρουν τραυματισμό δημοσιογράφου.

14:30 Ήρεμα αυτή τη στιγμή τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας με τον κόσμο να καταφτάνει συνεχώς στο Σύνταγμα και τις γύρω περιοχές.

14:00 Ο πρωθυπουργός βγήκε από το προεδρικό μέγαρο χωρίς να κάνει κάποια δήλωση και θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες διάγγελμα στο μέγαρο Μαξίμου.

13:45 Και ενώ τα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή συνεχίζονταν οι "αγανακτισμένοι" κινήθηκαν προς το μέρος των κουκουλοφόρων για να τους απομακρύνουν από την πορεία.

Αγανακτισμένοι και στην Ισπανία! Περίπου 2000 Ισπανοί έχουν μαζευτεί στο πάρκο της Σιουνταντέλα στη Βαρκελώνη μπροστά από τη κοινοβούλιο. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη και στη χώρα όπου άρχισε το κίνημα των "αγανακτισμένων".

 

  

13:30 Χρήση χημικών έκανε η αστυνομία με το πλήθος να διασπάται μπροστά από τη Βουλή.

13:15 Επεισόδια αυτή τη στιγμή στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη καθώς στην πορεία έχουν παρεισφρήσει άτομα φορώντας κράνη και επιτίθενται στα ΜΑΤ.

13:10 Εθνική συνεννόηση ζητά ο Γιώργος Παπανδρέου στα όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής από τη συνάντηση που έχει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απομακρύνεται το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

13:00 Ο πρωθυπουργός εισέρχεται στο προεδρικό μέγαρο. Η συνάντηση έχει τροφοδοτήσει, από χθες το βράδυ, πολλά σενάρια.

12:30 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στο κέντρο της πρωτεύουσας βρίσκεται ένα εκατομμύριο κόσμος ενώ τα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα δείχνουν συνεχώς εικόνα από την Ελλάδα.

12:10 Ένταση αυτή την ώρα με το πλήθος να προσπαθεί να γκρεμίσει το τείχος της ΕΛ.ΑΣ και την αστυνομία να απαντάει με χρήση χημικών.

11:40 Με αυγά, ντομάτες και πολλές αποδοκιμασίες "υποδέχτηκε" ο κόσμος το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Δείτε LIVE εικόνα από το Σύνταγμα

 

Την ώρα που οι «Αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται για αποκλεισμό του Κοινοβουλίου, η αστυνομία λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να το προσεγγίσει. Ήδη έχει τοποθετηθεί στους δρόμους ένα μεταλλικό τείχος ενώ ολοένα και πληθαίνουν οι άνδρες των ΜΑΤ και οι κλούβες. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή έχει κατακλύσει το Σύνταγμα.

 

Share |