Ορέστης Τζιόβας: «Τρώω από τα έτοιμα και με τα χρήματα που κερδίζω από το θέατρο»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για την προσωπική του ζωή, την κατάσταση της χώρας, αλλά και τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στον χώρο της δουλειάς του που πλήττεται από την οικονομική κρίση. Αλήθεια, πώς τα βγάζει πέρα ο ίδιος; «Τρώω από τα έτοιμα και με τα χρήματα που κερδίζω από το θέατρο. Γενικώς είμαι ολιγαρκής άνθρωπος. Ποτέ δεν ήμουν τσιγκούνης και μίζερος, ούτε όμως φιλάργυρος. Όταν ζορίζομαι οικονομικά, ψάχνω να βρώ συμπληρωματικό εισόδημα», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει πολλές δουλειές, όπως σερβιτόρος, μπαρμαν, μεταφορέας.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι από τότε που ήρθε στην Αθήνα έχει αλλάξει έντεκα σπίτια: «Για την ακρίβεια, στο πρώτο σπίτι στην Αθήνα, ήμουν φιλοξενούμενος στον Βύρωνα. Μετά μετακόμισα στην Κουμουνδούρου και στην συνέχεια στην Ομόνοια. Εχω αλλάξει έντεκα σπίτια στην Αθήνα. Ναι, με φοβίζει πολύ το κέντρο. Κάποτε κυκλοφορούσα με τα πόδια και δεν ένιωθα ευάλωτος. Τώρα πια φοβάμαι και με την μηχανή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Κλείνοντας την στυνέντευξή του στην Espresso, ο Ορέστης μίλησε για τα ελαττώματα και τα προτερήματα που θεωρεί ότι έχει σαν άνθρωπος. «Είμαι δοτικός, ευγενικός και μπορώ να γίνω και διακριτικός. Από την άλλη είμαι παρορμητικός, κυκλοθυμικός και τώρα πια είμαι και καχύποπτος».

Share |