Α. Ωνάση: Εκανε λογαριασμό στο instagram!

Ο πρώην σύζυγός της και μεγάλος της έρωτας τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και η Αθηνά Ωνάση δεν πάει πίσω. Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τη ςκαι σ εό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία.  

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά από δύο χρόνια μετά από το διαζύγιό της και εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

 

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, "δίνοντας" την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

 

 

Share |