Ολο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ζαρίφη από την νέα μεσημεριανή εκπομπή του OPEN

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας μεσημεριανής εκπομπής του OPEN και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν ανήκει στο δυναμικό της. Η παρουσιάστρια αν και είχε δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην καλοκαιρινή εκπομπή τελικά έδωσε αρνητική απάντηση στη διοίκηση παρά το γεγονός πως κάποιοι θεωρούσαν σίγουρη τη συμμετοχή της. Ωστόσο, έκαναν λάθος…

Ο λόγος της άρνησής της, που ανέβαλε και την πρεμιέρα της εκπομπής, δεν είναι άλλος από την θεμοτολογία της εκπομπής που σύμφωνα με τους ιθύνοντες θα έχει να κάνει με επικοινωνία τηλεθεατών, κοινώς “γραμμές” τύπου “Διλήμματα” όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στο κανάλι. Η Κατερίνα Ζαρίφη, που πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του OPEN καθώς έληξε το συμβόλαιό της, διαφώνησε με την θεματολογία. Έτσι, την θέση της θα πάρει η Σοφία Μουτίδου, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε δεχθεί πρόταση από την αρχή, ενώ στον καναπέ θα κάτσουν επίσης η Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλά και η Κρυσταλλία. Μάλιστα, και οι τέσσερις θα έχουν ισότιμη παρουσία στην εκπομπή, κάτι που επίσης δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνη την Κατερίνα Ζαρίφη και δεν έχει κι άδικο καθώς τέτοιου είδους μεσοβέζικες “λύσεις” δεν αποδίδουν στην τηλεόραση και δημιουργούν πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν τελικά.

Οσο για τον τίτλο, αυτός δεν είναι άλλος από το “Τhe Booth” δηλαδή “θάλαμος” στα ελληνικά και όποιος τον εμπνεύστηκε μάλλον δεν φαίνεται, επίσης, να γνωρίζει πολλά από τηλεόραση. Κι αυτό γιατί πρώτον δεν επιλέγουμε αγγλικούς τίτλους ειδικά αν οι λέξεις δεν είναι ευρέως γνωστές στα ελληνικά.

Παρόλα αυτά, η φωτογράφιση έγινε με την τετράδα καθώς η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 14.50, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα δουλέψει το καλοκαίρι όπως αποφάσισε. Οσο για τον χειμώνα, έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη για να συμμετάσχει ως παίκτρια στον δεύτερο κύκλο του J2US, ενώ παράλληλα θα κάνει και ένα εβδομαδιαίο βραδινό σχολιαστικό σόου και τα δυο παραγωγή Κοκλώνης MEDIA.

Δείτε την αποκάλυψη στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Πηγή: www.tinasmess.gr

Share |