Όλο το παρασκήνιο και το όνομα έκπληξη για την καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1!

Και ενώ ήδη έχουν αρχίσει να λέγονται πολλά για το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, φαίνεται ότι η καλοκαιρινή εκπομπή τουλάχιστον για το διάστημα μέχρι τις εκλογές παγώνει. Ράνια Θρασκιά, Νάντια Μπουλέ, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Βάσια Λόη είναι τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για ένα ανάλαφρο μαγκαζίνο που θα έχει και ειδήσεις χρηστικής ενημέρωσης αλλά και ψυχαγωγίας.

Το όνομα της Βάσιας Λόη ήταν ιδέα του Θοδωρή Κυριακού όπως μαθαίνουμε και ακόμη δε ξέρουμε κατά πόσο θα προχωρήσει μιας και είναι πολλές οι υποψήφιες για τη θέση. Σαφώς είναι μια έκπληξη όμως!

Η καλοκαιρινή εκπομπή θα γίνει σίγουρα. Αυτό έχει αποφασιστεί. Το θέμα είναι αν θα ρισκάρει ο σταθμός να δοκιμάσει πάλι την Νάντια ή θα δώσει την ευκαιρία σε ένα φρέσκο πρόσωπο. Δίπλα πάντως σε κάθε μια από τις κυρίες που αναφέραμε θα υπάρχει και άνδρας. Επικρατέστερα είναι αυτά του κυρίου Σιωμόπουλου ( οικονομικού συντάκτη) που είναι και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αλλά και αυτό του Παναγιώτη Χατζηδάκη που θήτευσε φέτος στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού.

Όλα δείχνουν να είναι ρευστά προς το παρών και δύσκολα θα μάθουμε κάτι από το κανάλι του Αμαρουσίου πριν τις εκλογές. Στόχος είναι πρώτιστα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη και στην συνέχεια να κλειστεί το δίδυμο που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές το καλοκαίρι.

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Share |