Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Σιγανού-Κολέτσα!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες που αφορούν στον χωρισμό ενός λαμπερού ζευγαριού της εγχώριας showbiz. Πρόκειται για την εντυπωσιακή Χριστίνα Κολέτσα και τον ταλαντούχο συνθέτη και μουσικό παραγωγό Χριστόδουλο Σιγανό.

Σύμφωνα με όσα διάβασαμε και ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι έριξε “τίτλους σχέσεις” στη σχέση του πριν από μια εβδομάδα και η Χριστίνα   εγκατέλειψε το σπίτι του Χριστόδουλου στη Γλυφάδα, στο οποίο συζούσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr το ζευγάρι είναι όντως χωρισμένο, αλλά όχι την τελευταία εβδομάδα. Οι δυο τους χώρισαν τους δρόμους τους ένα μήνα πριν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Ταυτόχρονα με τον χωρισμό τους ήρθε και το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας με την Χριστίνα να αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρεία του Χριστόδουλου.

Η απόφαση τόσο του επαγγελματικού όσο και του προσωπικού τους  χωρισμού ήταν κοινή. Τέλος η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι συγκατοικούσε στον σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα  και  αυτός  που αποχώρησε ήταν ο Χριστόδουλος ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του σε προάστιο της Αττικής.

Share |